Σαρλίζ Θέρον: Πρωταγωνίστρια σε θηλυκό remake του «Die Hard»;
3 years, 1 month ago
6

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Σαρλίζ Θέρον εντυπωσιάζει με τη συμμετοχή της σε περιπέτειες δράσης όπως το Fast and Furious, και όπως αποκάλυψε η ίδια θα ήθελε να παίξει σε μία ταινία «Die Hard».

Μάλιστα, όταν ένας φαν στο Twitter αστειεύτηκε τα Χριστούγεννα (έχοντας πιθανότατα δει το «Happiest Season» με την Κρίστεν Στιούαρτ) ότι «καλές οι λεσβιακές χριστουγεννιάτικες ρομαντικές κομεντί, αλλά αυτό που θα ήθελε θα ήταν μία αναβίωση του Die Hard με γυναίκα πρωταγωνίστρια τη Σαρλίζ Θερόν σε αποστολή να σώσει τη γυναίκα της», η «Furiosa» είχε κάνει retweet σχολιάζοντας «Που υπογράφω;».

 

Στο νέο ετήσιο τεύχος του περιοδικού Vanity Fair για το Χόλιγουντ που μόλις κυκλοφόρησε, η Σαρλίζ Θερόν επιβεβαίωσε τον ενθουσιασμό της για ένα τέτοιο κινηματογραφικό project.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την τότε δήλωσή της επέμεινε λέγοντας:

«Φυσικά το εννοώ! Είναι καταπληκτική ιδέα! Για αυτό και απάντησα στο tweet. Γιατί από την αρχή το θεώρησα πανέξυπνο. Σκεφτόμουν «αυτός ο τύπος να το πάει σ’ ένα στούντιο αυτό, τι τέλεια ιδέα…» Και το γεγονός ότι θα είναι γυναίκα που προστατεύει τη γυναίκα της, αμέσως σκέφτηκα «που υπογράφω!»…»

 

in.gr