Σάσα Σταμάτη: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
11 months, 1 day ago
6

Καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε η Σάσα Σταμάτη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη και μίλησε για τη νέα σεζόν και την εκπομπή της, «Ooh La La».

Σχετικά με την εκπομπή της, η Σάσα τόνισε: «Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι ικανοποιημένη. Μπορούμε και καλύτερα. Με ρωτήσατε κάτι και σας απαντάω ειλικρινά. Να σας πω τι; Ότι πετάω στα σύννεφα; Θέλει πολλή δουλειά. Πλέον είναι τρεις οι εκπομπές. Υπάρχει ανταγωνισμός. Τι να πούμε ψέματα; Ότι είμαι χαρούμενη. Ε, δεν είμαι λοιπόν. Χρειάζεται ότι και σε όλα τα πράγματα: υπομονή και πάρα πολλή δουλειά. Δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι σκυλί του πολέμου πάντα θα κερδίζεις. Δεν έχει τύχει να δουλέψεις και κάτι να μην πάει καλά. Είναι νωρίς ακόμα και δεν είναι ωραίο να σε πιάνει πανικός. Δηλαδή… τα αλλάζω όλα, ή να τα βάζεις με τους άλλους. Εγώ πρώτα τα βάζω με εμένα. Όχι με τους άλλους. Πολλοί παρουσιαστές όταν πάνε καλά, χρεώνονται αυτοί την επιτυχία. Όταν δεν πάνε καλά φταίει ο αρχισυντάκτης, φταίει ο σκηνοθέτης, φταίει ο παραγωγός. Δεν μου αρέσει αυτό. Να παίρνεις την ευθύνη και στα δύσκολα».

Ωστόσο εκτός της συνέντευξης, Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου είχαν μία έκπληξη για την καλεσμένη τους. Η Σάσα Σταμάτη που έχει σήμερα τα γενέθλια της και της έκαναν έκπληξη.

«Χαρήκαμε πάρα πολύ που στα γενέθλια σου ήσουν εδώ μαζί μας. Και να πάνε όλα καλά και θα πάνε όλα καλά. Αλήθεια σου το λέω. Θέλουν αυτά τα πράγματα υπομονή όπως πολύ καλά γνωρίζεις. Εντάξει;», έλεγε η Κατερίνα Καραβάτου, όμως η Σάσα Σταμάτη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Θα πάνε όλα πολύ καλά! Σταμάτα. Ξέρεις πολύ καλά, ότι στην τηλεόραση….», συνέχισε η παρουσιάστρια, ωστόσο η Σάσα Σταμάτη απάντησε ότι δεν είναι αυτός ο λόγος της συγκίνησης της.

Δείτε το βίντεο.