Σάββας Πούμπουρας: Η απάντησή του στα αρνητικά σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου
11 months, 17 days ago
6

Ένα βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή γύρω από τον δεύτερο κύκλο του Nomads, και την «απειρία» όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε, του Σάββα Πούμπουρα, ήταν που έκανε την παρουσιάστρια να τον πάρει τηλέφωνο στον αέρα της εκπομπής.

Η Ναταλία πήρε τηλέφωνο τον Σάββα Πούμπουρα με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, και του ζήτησε την άδεια να τον καλέσουν από το control για να τον ρωτήσουν κάποια πράγματα.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο παρουσιαστής βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή όπου και του ζητήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι πάρα πολύ…. Πριν φύγω για την Μαδαγασκάρη τον πήρα τηλέφωνο γιατί ήταν ο προκάτοχός μου και ήθελα να τον συμβουλευτώ. Μιλήσαμε για πιο τεχνικά θέματα και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Το πώς θα διαχειριστείς τους παίκτες που κλαίνε, εκτός από θέμα εμπειρίας είναι και θέμα οπτικής και χαρακτήρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Δείτε τι άλλο είπε ο Σάββας Πούμπουρας για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου