Σάββας Πούμπουρας: Πως περιγράφει τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Σπίτι Μου Σπιτάκι μου
1 year, 5 months ago
6

Σάββας και Κωνσταντίνα είχαν κάνει παρέα πριν συνεργαστούν στην εκπομπή που παρουσίαζε η Σπυροπούλου τα Σαββατοκύριακα στον Alpha –από την οποία ο Σάββας σταμάτησε στη μέση της σεζόν. Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε στο People για την τηλεοπτική του διαδρομή, αλλά και το πώς του φάνηκε η Queen Dina κατά τη συμμετοχή της στο Survivor.

Ποια ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκες στην τηλεόραση;

Έκανα διάφορα διαφημιστικά ως character από το 2000. Το 2008 δέχτηκα πρόταση να συμμετάσχω στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική συμμετοχή και στάθηκα πολύ τυχερός. Με τη Ναταλία αποκτήσαμε μια τρομερή σχέση, είναι από τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει μέσα από τη δουλειά και εκτιμώ πολύ. Με έχει βοηθήσει πολύ όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε πάντα επικοινωνία. Έμεινα ενάμιση χρόνο στην εκπομπή και μετά έφυγα γιατί κάτι χάλασε τότε με το κανάλι, αλλά περασμένα ξεχασμένα.

Επέστρεψες στη συγκεκριμένη ζώνη μερικά χρόνια μετά, στο Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πώς ήταν η συνεργασία σας;

Με τον Παύλο (σ.σ. Σταματόπουλο), την Κωνσταντίνα, τη Νάνσυ (σ.σ. Παραδεισανού) και τη Φλορίντα (σ.σ. Πετρουτσέλι) γνωριζόμασταν από πριν, με όλους είχα κάνει παρέα, οπότε είχα μεγάλη άνεση όταν πήγα εκεί. Πέρασα πολύ ωραία. Αλλά είχα συμφωνήσει με το Star να αναλάβω την παρουσίαση του Blind Taste όταν θα έφευγε ο Σκαρμούτσος, έτσι υπήρξε μια μετάβαση στη μέση της σεζόν.

Με δεδομένο ότι τη γνώριζες και ως παρέα στο παρελθόν και ως συνεργάτιδα, πώς σου φάνηκε η Κωνσταντίνα πέρσι στο Survivor;

Πάρα πολύ μαχητική. Πίστευα από την αρχή πως θα τα πάει καλά εφόσον το πήρε απόφαση να πάει. Και το απέδειξε, το δούλεψε πολύ καλά.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.