Σάββας Σαλίπας: «Ήμουν 7 χρονών και κάτι κορίτσια 12χρονα ήθελαν αυτόγραφα στο στήθος»
1 year, 7 months ago
6

Ο Σάββας Σαλίπας έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Γιαννάκη» στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί». Ο νεαρός που αγαπήθηκε από το κοινό στο κωμικό σίριαλ του Mega μίλησε για τη ζωή του σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάββας Σαλίπας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, ανέφερε πως ο κόσμος πλέον, τον αναγνωρίζει μόνο μέσα από τα βίντεο που δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο TikTok.

«Όποιος με αναγνωρίζει πλέον, είναι λόγω του TikTok. Αυτή την περίοδο, κάνω την πρακτική μου και παίρνω το πτυχίο μου στις ναυτιλιακές σπουδές. Δουλεύω ως διανομέας και σύντομα, θα μπω στρατό», είπε αρχικά.

Όσο για την ενασχόλησή του με την υποκριτική, δήλωσε: «Αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός. Είχα μπει σε ένα πρακτορείο όταν ήμουν δύο ετών. Έκανα φωτογραφίσεις και έπαιξα στην Επίδαυρο».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο του «Γιαννάκη». «Επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Έκανα τα μαθήματά μου στα γυρίσματα. Είχα αλλάξει τα λόγια σε μια σκηνή κι ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι», ανέφερε.

«Ήμουν 7 χρονών και κάτι κορίτσια 12 χρονών ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος. Είχα πάθει σοκ. Είχα βρεθεί σε ένα πανηγύρι στις Σπέτσες και όλα τα παιδιά φώναζαν “ο Γιαννάκης” και μου ζητούσαν αυτόγραφα», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, αποκάλυψε πως χρειάστηκε να πάει σε ψυχολόγο για να μπορέσει να διαχειριστεί όλη αυτή την αναγνωρισιμότητα. «Πριν πάω στη σειρά, είχα πάει σε ψυχολόγο. Έπρεπε να διαχειριστώ κάπως την αναγνωρισιμότητα που θα είχα. Από το “Ευτυχισμένοι μαζί” μου έχει μείνει μια σκηνή που είχαμε ντυθεί όλα τα αγόρια με μαύρα ρούχα», δήλωσε.

protothema.gr