Σάββας Θεοδωρίδης: Ο γιος της Δούκισσας Νομικού, μεγάλωσε πολύ, έχει μακριά μαλλιά και παίζει ποδόσφαιρο
1 year, 10 months ago
6

Μια ευτυχισμένη μητέρα και σύζυγος είναι η Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, με τον οποίο έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια.

 

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου 2017 στη Μύκονο και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη μικρή Αναστασία και τον Σάββα.

Παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η ίδια φροντίζει να περνάει τον ελεύθερο της χρόνο με τα παιδιά της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί οικογενειακές φωτογραφίες και στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, η περήφανη μαμά, δημοσίευσε σε insta story μια νέα φωτογραφία του μικρού Σάββα, δείχνοντας όχι μόνο πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της, αλλά και το πόσο περήφανη νιώθει.

Όπως θα δείτε ο 4χρονος Σάββας, μεγάλωσε, ψήλωσε και έχει μακριά μαλλιά. Όσο για το λόγο που νιώθει περήφανη και συγκινημένη; Είναι γιατί βλέπει τον γιο της να παίζει ποδόσφαιρο. «Η συγκίνησή μου, είναι τεράστια!» σχολίασε η Δούκισσα Νομικού στη φωτογραφία της.

 

enimerotiko.gr