Σε απόγνωση ο Νίκος Ξανθόπουλος: “Ζούμε μιά κόλαση.Υπάρχει κράτος;”
1 month, 9 days ago
6

Υπήρξε λαϊκός ήρωας μέσα από τις ταινίες του τις περασμένες δεκαετίες και είναι ο άνθρωπος που εξέφραζε τις παλαιότερες γενιές. Ο Νίκος Ξανθόπουλος, στα 85 του χρόνια πια έχει αποσυρθεί στο αγαπημένο του κτήμα στην Παιανία και ζει κοντά στη φύση και με την οικογένειά του, τα παιδιά και τα εγγόνια του. Ο ηθοποιός όμως, αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα που δυσχεραίνει τη ζωή του,καθώς και όλων όσων ζουν σε μία ακτίνα κοντά στο κτήμα του.

Αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την παροχή ρεύματος, κάτι που στέκεται ικανό να μην μπορούν να ζήσουν κανονικά. Με αναρτήσεις του στο Facebook καταγγέλει, δημοσιοποιεί και κάνει έκκληση για βοήθεια στο κράτος και τους υπευθύνους.

“Η ταλαιπωρία μας με τη ΔΕΗ συνεχίζεται. Δέν έχει τελειωμό . Μετά απο τρία εικοσιτετράωρα ήρθε το ρεύμα , αλλά μόνο για μιά ημέρα, γιατί τη νύχτα οι κλέφτες ξαναγκρέμισαν τον υποσταθμό.
Μέσα σε σαράντα ημέρες, τις δεκαπέντε είμαστε χωρίς ρεύμα , καλοκαιριάτικα. Ποιός μπορεί να μας βοηθήσει ; Υπάρχει κράτος ; Πούν´το ;;”.

Δείτε την τελευταία ανάρτησή του:

Η ταλαιπωρία μας με τη ΔΕΗ συνεχίζεται. Δέν έχει τελειωμό . Μετά απο τρία εικοσιτετράωρα ήρθε το ρεύμα , αλλά μόνο για…

Gepostet von Nikos Xanthopoulos am Montag, 22. Juli 2019

 

“Ποιός κάνει κουμάντο σ´αυτή τη χώρα; ποιός κουμαντάρει τη ζωή μας; οι κλέφτες ; οι κλεπταποδόχοι ; Ποιός ;
Μιά στις δυό μέρες μένουμε χωρίς ρεύμα . Τη νύχτα γκρεμίζουν τον υποσταθμό και κλέβουν το χαλκό που περιέχει . Μέσα σ ένα μήνα, δέκα φορές μείναμε χωρίς ρεύμα, καλοκαιριάτικα . Ζούμε μιά κόλαση που δέν περιγράφεται . Αυτή τη φορά είμαστε τρία εικοσιτετράωρα χωρίς ρεύμα. Παίρνουμε την αστυνομία , παίρνουμε τη ΔΕΗ όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά . Τί πρέπει να κάνουμε ; ..Να πάρουμε τις καραμπίνες και να βγούμε νυχτιάτικα ;;”

Δείτε την πρώτη ανάρτησή του, μέσω της οποία δεν βρέθηκε λύση και συνέχισε την καταγγελία:

Ποιός κάνει κουμάντο σ´αυτή τη χώρα; ποιός κουμαντάρει τη ζωή μας; οι κλέφτες ; οι κλεπταποδόχοι ; Ποιός ;Μιά στις δυό…

Gepostet von Nikos Xanthopoulos am Donnerstag, 18. Juli 2019