Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ μετά από ατύχημα ενώ απομάκρυνε χιόνια στο ράντσο του
1 month, 5 days ago
6

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση έπειτα από ατύχημα, βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, γνωστός για τον ρόλο του ως Hawkeye σε πολλές υπερπαραγωγές της Marvel, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του στα αμερικανικά ΜΜΕ την Κυριακή.

«Φέρει τραύματα έπειτα από ένα ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες, ενώ απομάκρυνε το χιόνι νωρίτερα σήμερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρένερ χωρίς να διευκρινίσει πού συνέβη το ατύχημα. «Η οικογένειά του είναι μαζί του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα» τόνισε ο εκπρόσωπος, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, σύμφωνα με το Variety.

Ο Ρένερ, δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, είναι ο πρωταγωνιστής της επανερχόμενης σειράς Paramount+ The Mayor of Kingstown και της σειράς Hawkeye της Marvel στο Disney+, καθώς και των ταινιών Avengers και Captain America. Ο 51χρονος έχει προταθεί για Όσκαρ για τους ρόλους του στις ταινίες “The Hurt Locker” και “The Town”.

Ο Ρένερ έχει ακίνητο κοντά στο Mt Rose-Ski Tahoe, μια περιοχή κοντά στο Ρίνο της Νεβάδα που έχει πληγεί από τις τελευταίες χιονοθύελλες, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Πρόσφατα έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στην περιοχή γύρω από τη λίμνη Τάχο, η οποία συνορεύει με την Καλιφόρνια και τη Νεβάδα και είναι ένας παγκοσμίου φήμης προορισμός για σκι.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία ενός αυτοκινήτου θαμμένου από το χιόνι με τη λεζάντα “Η χιονόπτωση στη λίμνη Τάχο δεν είναι αστείο”.