Selena Gomez: Η εξομολόγησή της για τα κιλά και την ασθένειά της – «Δεν είμαι μοντέλο και ποτέ δεν θα γίνω» 11:00
1 year, 2 months ago
6

Selena Gomez μιλά ανοικτά για την περιπέτεια με την υγεία της και για το πώς έχει επηρεάσει τα κιλά της.

Όπως είναι γνωστό, η Selena πάσχει από λύκο και τα τελευταία χρόνια έχει δώσει μεγάλη μάχη τόσο για τη σωματική όσο και την ψυχική της υγεία. Σε βίντεο που ανέβασε πρόσφατα στο TikTok εξομολογείται ότι η θεραπευτική αγωγή που λαμβάνει για να αντιμετωπίσει την ασθένειά της επηρεάζει τα κιλά της.

Στο βίντεο που μοιράστηκε και στο Τwitter, η 30χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός είπε στους θαυμαστές της πως η λήψη του φαρμάκου της προκαλεί συχνά αύξηση βάρους και το αντίστροφο.

Όταν το παίρνω, τείνω να έχω κατακράτηση υγρών και αυτό είναι πολύ φυσιολογικό. Όταν δεν το παίρνω, τείνω να χάνω βάρος” είπε η Selena Gomez και πρόσθεσε: “Απλώς ήθελα να πω και να ενθαρρύνω τον καθένα εκεί έξω που αισθάνεται ντροπή γι’ αυτό που περνάει και κανείς δεν ξέρει την πραγματική ιστορία.”

“Απλώς θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι είσαι όμορφη και υπέροχη. Ναι, έχουμε μέρες που μπορεί να αισθανόμαστε χάλια, αλλά θα προτιμούσα να είμαι υγιής και να προσέχω τον εαυτό μου. Τα φάρμακά μου είναι σημαντικά και πιστεύω ότι είναι αυτά που με βοηθούν” επεσήμανε η σταρ.

Στη συνέχεια, μίλησε περαιτέρω για την εμπειρία της με την εικόνα του σώματος: “Δεν είμαι μοντέλο και ποτέ δεν θα γίνω. Και νομίζω ότι είναι υπέροχα. Εγώ δεν είμαι με τίποτα αυτό. Ήθελα να σας πω ότι σας αγαπώ και ευχαριστώ για τη στήριξη και την κατανόηση. Αν όχι, τότε φύγετε, επειδή ειλικρινά δεν πιστεύω στο να ντροπιάζω τους ανθρώπους για το σώμα τους ή οτιδήποτε τέτοιο”

Πρόσφατα η Selena μπήκε στο στόχαστρο επικρίσεων για την εικόνα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου σχολιάστηκαν έντονα τα κιλά της.

Η ίδια έδωσε μία… χαμογελαστή απάντηση λέγοντας στους επικριτές της ότι απόλαυσε τις διακοπές της εννοώντας ότι έφαγε παραπάνω.

instyle.gr