Selena Gomez: Είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανή
1 year, 6 months ago
6

Η Selena Gomez μοιράζεται κομμάτια από τη ζωή της και τα συνεχή προβλήματα υγείας της στο επερχόμενο ντοκμαντέρ “Selena Gomez: My Mind & Me”.

Στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, η popstar ξεσπά σε κλάματα. Άλλωστε, είναι ανοιχτή στο να μιλάει με τους θαυμαστές της για τη μάχη της με πολλά προβλήματα υγείας όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσης με λύκο το 2014 αλλά και την πάλη της με το άγχος και την κατάθλιψη.

Όλη μου τη ζωή, από τότε που ήμουν παιδί, δούλευα” λέει δακρυσμένη η τραγουδίστρια. “Και δεν θέλω να γίνω σούπερ διάσημη. Αλλά ξέρω ότι αν είμαι εδώ, πρέπει να το χρησιμοποιήσω για καλό” πρόσθεσε.

Αναζήτησε θεραπεία το 2018 και το 2020 αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή. Το trailer ανοίγει με την Gomez να μιλά στον εαυτό της. “Γίνε αυτό που είσαι, Selena. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνεις. Έχει να κάνει με το ποιος είμαι. Να είμαι εντάξει με το πού βρίσκομαι. Είμαι ευγνώμων που ζω”.

Όπως σημειώνει στο ντοκιμαντέρ της η Selena Gomez, “ό,τι έχω περάσει, θα είναι εκεί. Απλώς προσπαθώ να συμφιλιωθώ τώρα. Είμαι πιο χαρούμενη και ελέγχω τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου περισσότερο από ποτέ

Το ντοκιμαντέρ, που κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου, παρακολουθεί έξι χρόνια από τη ζωή της και προσφέρει στους θεατές μια ματιά τόσο στη φιλανθρωπική της δράση όσο και στις εντατικές θεραπείες για την καταπολέμηση των διάφορων ασθενειών της.

instyle.gr