Selena Gomez: Θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά
1 year, 7 months ago
6

Το μητρικό φίλτρο…. χτύπησε και τη Selena. Μιλώντας με τη Raquelle Stevens και την Ashley Cook, δύο από τις καλύτερες φίλες της, σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της σειράς TaTaTu “Giving Back Generation”, η Gomez εξηγεί ότι, μετά από 20 χρόνια στη βιομηχανία του θεάματος, τα σχέδιά της για το μέλλον περιλαμβάνουν την αποχώρησή της για λίγο από την οθόνη με σκοπό να κάνει οικογένεια.

«Ελπίζω να παντρευτώ και να γίνω μαμά. Τελικά, θα είμαι κουρασμένη από όλα αυτά, οπότε μάλλον θα αφιερώσω το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στη φιλανθρωπία προτού ηρεμήσω…», είπε.

Η Selena ανέφερε ότι η μικρότερη αδερφή της Gracie έχει ήδη πυροδοτήσει αυτό το αίσθημα «γονέα» μέσα της.

«Η Gracie είναι 8 ετών και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Πρέπει βασικά να παρακολουθήσω αυτό το μικρό άτομο να μεγαλώνει και δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Αισθάνομαι κάπως σαν γονιός, κατά κάποιο τρόπο, παρόλο που δεν είμαι. Αλλά είναι τόσο ικανοποιητικό να βλέπω ότι η ζωή ήταν τόσο απλή σε ένα σημείο, και θέλω να απολαμβάνω τη ζωή, μερικές φορές, όπως απολαμβάνει εκείνη τη ζωή».

Εκτός από διασκεδαστικές στιγμές με τα μελλοντικά της παιδιά, η Gomez ελπίζει να έχει έναν σύζυγο με τον οποίο θα μπορεί να μοιραστεί αυτές τις εμπειρίες.

Ενώ η τραγουδίστρια και ηθοποιός, έχει κρατήσει ιδιωτικές τις πρόσφατες λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή, εξήγησε πως:

«Θέλω σύζυγο και θέλω αυτού του είδους το σωματικό άγγιγμα. Νομίζω ότι οι γλώσσες της αγάπης μου θα έπρεπε να είναι η σωματική επαφή… Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο το εκτιμώ πραγματικά αυτό».

Το πρόγραμμα της Selena πάντως είναι αρκετά ασφυκτικό. Με μια νέα σεζόν του “Only Murders in the Building” και του “Selena + Chef”  που ξεκινά στις 18 Αυγούστου, ένα reboot του κλασικού “Working Girl” της δεκαετίας του 1980, το brand ομορφιάς της και ένα τέταρτο στούντιο άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2023, άραγε θα βρει τον χρόνο για την προσωπική της ζωή;