Σέρρες: Γιούχαραν και χτυπούσαν ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε γαμήλιο γλέντι
6 months, 18 days ago
6

Επίθεση από ιδιοκτήτη επιχείρησης και πλήθος κόσμου, κατήγγειλαν εφοριακοί στην Κερκίνη Σερρών, σε έλεγχο που επιχείρησαν να κάνουν σε πολυχώρο της περιοχής την ώρα που ήταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι.

Όπως κατήγγειλαν οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Σερρών, δέχθηκαν επίθεση από τον ιδιοκτήτη του πολυχώρου, ο οποίος προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο προσπάθησε να τους διώξει με τη βία. Όταν δεν τα κατάφερε, φρόντισε να εξαγριώσει τον κόσμο, που περίμενε τον γαμπρό και τη νύφη.

Το επεισόδιο με τους ελεγκτές στο γαμήλιο γλέντι

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Εφοριακών στις Σέρρες, Γιώργο Ναυροζίδη, οι δύο υπάλληλοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ένας εξ αυτών πήγε στο νοσοκομείο και έλαβε τις πρώτες βοήθειες αφού από τα χτυπήματα είχε μώλωπες.

“Οι δύο συνάδελφοι δέχθηκαν επίθεση και προπηλακίστηκαν από τον κόσμο” ανέφερε στο newsit.gr, ο κ. Ναυροζίδης αποκαλύπτοντας ότι ορισμένοι από τους ένθερμους καλεσμένους συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Επιβεβαιώνοντας όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο κ. Ναυροζίδης εξήγησε ότι οι δυο εφοριακοί πήγαν στοχευμένα στο συγκεκριμένα κατάστημα. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο ιδιοκτήτης του κέντρου πήρε το μικρόφωνο και ειδοποίησε τον κόσμο ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η εξυπηρέτηση λόγω του ελέγχου.

“Με κάποιον τρόπο παρότρυνε τον κόσμο να αντιδράσει με αυτόν τρόπο” ανέφερε ο κ. Ναυροζίδης.

“Εκείνοι άρχισαν να φωνάζουν, να γιουχάρουν, να προπηλακίζουν και να φτύνουν τους συναδέλφους” συμπλήρωσε, ενώ επιβεβαίωσε ότι το πουκάμισο του ενός εφοριακού σκίστηκε. “Θα μπορούσε να καταλήξει σε σοβαρό τραυματισμό” είπε.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κέντρου στις Σέρρες

Οι δύο εφοριακοί αποχώρησαν και μετέβησαν σε αστυνομικό τμήμα όπου υπέβαλαν μήνυση για το συμβάν.

Ο 44χρονος ιδιοκτήτης τελικώς συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της «βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων».

«Οι ελεγκτές εφαρμόζουν τους νόμους»

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1, ο Δ.Σαϊτανούδης, κατόπιν του ελέγχου επιβλήθηκε πρόστιμο 2.500 ευρώ και το μαγαζί θα παραμείνει κλειστό για έναν μήνα.

«Ζητάμε όχι μόνο από την πολιτεία, αλλά και από την κοινωνία να μας προστατέψει», σημείωσε ο Δ.Σαϊτανούδης, τονίζοντας ότι οι Εφοριακοί εφαρμόζουν τους νόμους.