Sex and the City : Η σειρά που επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας – Οι πιο κορυφαίες της ατάκες
3 years, 3 months ago
6

 

Το Sex and the City είναι μια αμερικανική ρομαντική τηλεοπτική σειρά κωμωδίας που δημιουργήθηκε από τον Darren Star για το HBO.

Πρόκειται για μια προσαρμογή του ίδιου ονόματος του βιβλίου του Candace Bushnell το 1997. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 6 Ιουνίου 1998 και ολοκληρώθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2004, ενώ με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, αναμένεται να επιστρέψει ξανά στις οθόνες μας αρκετά σύντομα.

Δημιουργία και επιστροφή στις οθόνες

Έχει 94 επεισόδια που μεταδόθηκαν σε έξι σεζόν. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάπτυξής της, η σειρά έλαβε συνεισφορές από διάφορους παραγωγούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες, κυρίως από τον Michael Patrick King.

Γυρισμένη στη Νέα Υόρκη, η σειρά ακολουθεί τη ζωή μιας ομάδας τεσσάρων γυναικών – τρεις στα μέσα της δεκαετίας των ’30 και μίας στα σαράντα της – οι οποίες, παρά τις διαφορετικές φύσεις τους και τις συνεχώς μεταβαλλόμενες σεξουαλικές ζωές, παραμένουν αδιαχώριστες και εμπιστεύονται η μία την άλλη.

Σύμφωνα με το en.wikipedia, πρωταγωνιστούν η Sarah Jessica Parker (ως Carrie Bradshaw), η ηθοποιός Kim Cattrall (ως Samantha Jones), Kristin Davis (ως Charlotte York) και Cynthia Nixon (ως Miranda Hobbes), η σειρά είχε πολλές συνεχιζόμενες ιστορίες που αντιμετώπιζαν τα σχετικά και μοντέρνα κοινωνικά ζητήματα όπως η σεξουαλικότητα, το ασφαλές σεξ, η ασυμφωνία και η θηλυκότητα, ενώ διερευνά τη διαφορά μεταξύ φιλίας και ρομαντικών σχέσεων.

Η σκόπιμη παράλειψη του καλύτερου μέρους της πρώιμης ζωής των τεσσάρων γυναικών ήταν ο τρόπος των συγγραφέων να εξερευνήσουν την κοινωνική ζωή – από το σεξ στις σχέσεις – μέσω καθεμιάς από τις τέσσερις πολύ διαφορετικές, ατομικές προοπτικές τους.

Φώτο

in.gr