Σεξ: Τα 5+1 φετίχ που οι άντρες ντρέπονται να παραδεχτούν
1 year, 9 months ago
6

To σεξ είναι υπέροχο. Είναι ωραίο. Είναι συγκλονιστικό. Ωστόσο το θέμα είναι πως από ένα σημείο και μετά, ίσως να βαλτώνει, ίσως να χρειάζεται μία ανανέωση και ίσως λίγη ποικιλία.

Τι κάνεις για να έχεις ποικιλία; Φυσικά βάζεις στο παιχνίδι τις φαντασιώσεις και τα φετίχ. Διότι, το φετίχ είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό-καλά όχι και τόσο-και φυσικά σέξι και ανεβαστικό.

Σας παρουσιάζουμε τα βασικά αντρικά φετίχ, τα οποία ίσως κάποιοι να ντρέπονται να ομολογήσουν, αλλά σίγουρα θα εκτιμήσουν όταν δουν στην πράξη.

Δείτε αναλυτικά:

1. Πόδια: Και όχι τα πόδια που εσείς φαντάζεστε, διότι εντάκει μία καλλίγραμμη και γυμνασμένη γάμπα είναι πάντα ευπρόσδεκτη, αλλά αναφερόμαστε στις πατούσες.

Αποτελεί ένα από τα πιο… ανερχόμενα φετίχ για τους άντρες. Από την πλευρά της η γυναίκα χρειάζεται να κάνει μόνο ένα πράγμα: Πεντικιούρ. Διότι είπαμε, μπορεί τα αγόρια να μην κολλάνε σε λεπτομέρειες, αλλά όταν δουν ένα περιποιημένο απαλό ποδαράκι, ο ενθουσιασμός τους αγγίζει άλλα επίπεδα.

2. Σε βλέπω: Γενικά οι άντρες τρελαίνονται με το σεξ σε δημόσιο χώρο! Εκεί όπου μπορούν να γίνουν αντιληπτοί ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Είτε είναι μέσα στο αυτοκίνητο, είτε είναι σε κάποια ερημική παραλία-προσφέρεται ακόμα ο καιρός η αλήθεια είναι-η ουσία δεν είναι όντως να σε δουν, αλλά η αίσθηση που σου αφήνει ο κίνδυνος ότι ίσως σας δουν.

3. Το role play και μάλιστα το θεματικό: Ωραίο το role play, αλλά… ήρθε η ώρα να το πάτε ένα βήμα παρακάτω.

Θυμάστε τη στολή catwomanπου είχατε βάλει πέρσι τις Απόκριες; Ήρθε η ώρα να το αξιοποιήσετε, προκειμένου να προσφέρετε στο άλλο σας μισό ιδιαίτερες στιγμές ηδονής. Κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί σε οτιδήποτε στενό και γυαλιστερό. Δοκιμάστε και θα μας θυμηθείτε…

4. Είπαμε κολλητό; Δε θέλετε να φορέσετε λάτεξ γιατί σας προκαλεί και… κνησμό; Ώρα να μιλήσουμε για το κολάν του γυμναστηρίου, σε συνδυασμό πάντα με τo αντίστοιχο μπουστάκι!

5. Τα οπίσθια τα εντυπωσιακά: Έχετε εντυπωσιακά οπίσθια; Καλό θα ήταν να μην αισθάνεστε άσχημα και να τα εκμεταλλευτείτε όσο περισσότερο μπορείτε.

Οι άντρες λατρεύουν την… γεμάτη πίσω όψη, ίσως περισσότερο και από το εντυπωσιακό μπούστο. Οπότε, νιώστε υπερήφανη και αφήστε τον να κάνει… ότι θέλει μαζί τους!

6. Νew entry: Tα γυαλιά οράσεως είναι η νέα είσοδος η οποία θα τον ενθουσιάσει. Συνδυάζει το σοφιστικέ με το… λάγνο και δημιουργεί την εντύπωση ότι είστε… η διευθύντριά του για παράδειγμα, η οποία τον περιμένει στη γωνία να του κάνει παρατήρηση.

in.gr