Shakira: Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της – Ξέσπασε σε κλάματα δημοσίως
1 year, 4 months ago
6

Shakira σίγουρα δεν περνά και την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

Πέρα από τον χωρισμό με τον Gerard Piqué έπειτα από 12 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά και λόγω φημολογούμενης απιστίας, η Κολομβιανή σουπερστάρ έχει μπλεξίματα και με την ισπανική εφορία. Πλέον, μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξε με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, η Shakira ετοιμάζεται να μετεγκατασταθεί με τους δύο γιους της, Milan και Sasha, στο Μαϊάμι προσπαθώντας να αφήσει πίσω της όλα όσα την πιέζουν και της προκαλούν πονοκέφαλο.

Ωστόσο, φαίνεται πως όλα όσα περνά τους τελευταίους μήνες έχουν το τίμημα στην ψυχολογική της κατάσταση. Πρόσφατα, η σουπερστάρ της μουσικής εθεάθη να μιλά στο τηλέφωνο και όταν έκλεισε τη γραμμή ξέσπασε σε κλάματα δημοσίως, σύμφωνα με το “Sálvame“. Τα πλάνα, που κατέγραψε άνθρωπος που ήταν παρών στο σημείο, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν ανησυχία για τη συναισθηματική και ψυχολογική κατάσταση της Shakira.

Ήταν με δύο φίλους και ήταν σε άσχημη κατάσταση. Φορούσε αθλητική φόρμα. H αλήθεια είναι… πως έμοιαζε ταραγμένη. Από τη στιγμή που έφθασε, μιλούσε στο τηλέφωνο στα αγγλικά. Από τη μιάμιση ώρα που καθόταν εκεί, τη μία ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο” είπε η πηγή.

Όπως πρόσθεσε: “Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο άρχισε να κλαίει. Δεν θέλαμε να πλησιάσουμε γιατί διαφωνούσε με τις φίλες της. Η μητέρα μου είναι φανατική θαυμάστρια. Είπε “είναι αδύνατο να πάμε κοντά… να της ζητήσω μια φωτογραφία…”. Αλλά της είπα ότι οι άνθρωποι που ήταν εκεί, δεν θα το επέτρεπαν. Δεν την πλησίαζε κανείς“.

Η δημοσιογράφος, Laura Fa, αναζητώντας το “γιατί” πίσω από την ταραχή της Shakira, θεώρησε πιο πιθανή αιτία της αναστάτωσης της σουπερστάρ τον Gerard Piqué. Και συγκεκριμένα την απόφασή του να έχει κοντά του στην παρουσίαση του νέου του project την Clara Chía. Ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι. Και σημείωσε η δημοσιογράφος: “Αν και όλα είναι ξεκάθαρα, η απογοήτευση είναι πάντα απογοήτευση“.

real.gr