Σία Κοσιώνη: Ευχές για τα γενέθλια της μαμάς της – Δείτε πόσο μοιάζουν
12 days ago
6

Η Σία Κοσιώνη θέλησε να τιμήσει και να ευχηθεί δημόσια για τα γενέθλια της μητέρας της με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η δημοσιογράφος ανέβασε μια φωτογραφία της μαμάς, την οποία συνόδευσε με τις πιο τρυφερές ευχές.  «Η αγαπημένη λέξη της μαμάς μου ήταν το «πρόσεχε». Όσα περισσότερα «πρόσεχε» μου έλεγε τόσο περισσότερο κλώτσαγα. Και όσο περισσότερο κλώτσαγα τόσο περισσότερο πρόσεχα. Και αφότου έγινα μάνα, συνέχισε να μου λέει «πρόσεχε» και μάλιστα εις διπλούν.

Διαβάστε τι έγραψε

«Η αγαπημένη λέξη της μαμάς μου ήταν το «πρόσεχε». Όσα περισσότερα «πρόσεχε» μου έλεγε τόσο περισσότερο κλώτσαγα. Και όσο περισσότερο κλώτσαγα τόσο περισσότερο πρόσεχα. Και αφότου έγινα μάνα, συνέχισε να μου λέει «πρόσεχε» και μάλιστα εις διπλούν. Να προσέχω εγώ και να προσέχω και τον εγγονό της. Κι εγώ κλωτσάω εις διπλούν. Κι ενώ κλωτσάω εις διπλούν, προσέχω και εις διπλούν. Βέβαια, σιγά σιγά αρχίζω να παίρνω το αίμα μου πίσω, γιατί μεγαλώνει και καθώς μεγαλώνει της λέω κι εγώ να προσέχει. Και όσο της το λέω τόσο κλωτσάει. Αλλά είμαι σίγουρη πως όσο κλωτσάει τόσο περισσότερο προσέχει. Χρόνια πολλά μαμά μου!» έγραψε η Σία Κοσιώνη για τα γενέθλια της μητέρας της.

Δείτε την ανάρτηση