Σία Κοσιώνη: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της και η ανάρτηση όλο νόημα
2 years, 2 months ago
6

Στην Τεχνόπολη Αθηνών βρέθηκε σήμερα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη μαζί με τον γιο της.

 

Στον Χριστουγεννιάτικο χώρο που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Αθηναίων στον Κεραμεικό η δημοσιογράφος ανέβηκε στην ρόδα μαζί με τον γιο της και ανέβασε μία φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία με τον γιο της και το μήνυμά της

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Από μικρή κάθε φορά που ζοριζόμουν ανέβαινα κάπου ψηλά. Είχα τον βράχο μου κοντά στα ραντάρ στην Πεντέλη από όπου χάζευα το αχανές λεκανοπέδιο και τη βοή του, αλλά και το καταφύγιο μου στην ταράτσα, όπου ξάπλωνα στην δροσερή πλάκα και το βλέμμα μου χανόταν στα αστέρια. Αυτές οι μικρές ιεροτελεστίες που με ”μίκραιναν”, που με τοποθετούσαν δηλαδή σωστά στο χώρο και στο χρόνο τονίζοντας την ασημαντότητα μου μέσα σε αυτόν, δρούσε πάντα ανακουφιστικά για οτιδήποτε με βάραινε.

 

Έτσι και σήμερα που έπεισα τον γιο μου να ανέβουμε στη ρόδα της Τεχνόπολης. Μόνοι μας σε ένα ολόκληρο μηχάνημα, βγάλαμε για λίγο τις μάσκες, χαζέψαμε από ψηλά την πόλη, τα αυτοκίνητα και τους ανθρώπους που όλοι μαζί αυτές τις μέρες βιώνουμε ακριβώς την ίδια αγωνία και τους ίδιους φόβους και του είπα με μεγάλη αυτοπεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά. Κανείς δεν είναι μόνος σε αυτό. Δείτε το από ψηλά. Βοηθάει. Καλή μας χρονιά!».

 

 

enimerotiko.gr