Σία Βοσκανίδου : Η… βασίλισσα του Instagram
3 years, 28 days ago
6

Η Σία Βοσκανίδου ήταν παίκτρια στο Bachtelor στο παρελθόν Ενώ ακόμα πιο παλιά την είχαμε δει να διαγωνίζεται και στις οντισιόν του «GNTM 1» όπου ωστόσο κόπηκε.

Θυμίζουμε ότι σε ηλικία 19 ετών και συγκεκριμένα το μακρινό 2013, είχε λάβει συμμετοχή και στα καλλιστεία «Miss Πελοπόννησος», όπου και κέρδισε τον τίτλο. Ωστόσο ευρέως γνωστή έγινε όταν δύο χρόνια πριν δήλωσε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model, όμως οι τέσσερις κριτές, παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες της, δεν της έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση του bootcamp λόγω των αισθητικών παρεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό της.

Με ή χωρίς τις παρεμβάσεις οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram προκαλούν φουσκοδενδριές στους followers της και αποδεικνύουν πόσο λάθος έκανε ο Παναγιώτης που αποφάσισε να την διώξει από το παιχνίδι.

Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

 

 

 

 

 

 

 

 

Το μοντέλο στις δημόσιες εμφανίσεις που κάνει κατά καιρούς ντύνεται ιδιαίτερα αποκαλυπτικά, ενώ ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει και στην παραλία με σέξι μαγιό.

Οι φωτογραφίες αναδεικνύουν όλη τη χάρη της και αναμφισβήτητα είναι η βασίλισσα του Instagram. Η μελαχρινή καλλονή και «Miss Πελοπόννησος 2013» έχει κόλλημα με τα σούπερ σέξι φορέματα και τις ψηλοτάκουνες μπότες, ενώ ποζάρει με σορτσάκια και σε κάθε της πόζα πραγματικά «σπάει ταμεία»!

in.gr