Σήλια Κριθαριώτη: Η «Bασίλισσα των red carpets» έντυσε λαμπερές σταρ
2 years, 6 months ago
6

Ολο και πιο συχνά celebrities επιλέγουν μοναδικές δημιουργίες της Ελληνίδας designer

Σε «βασίλισσα των red carpets» εξελίσσεται η Σήλια Κριθαριώτη, η οποία «έντυσε» πάλι λαμπερές celebrities, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη φήμη της, από το Φεστιβάλ της Βενετίας μέχρι την O2 Arena του Λονδίνου.

Celiakritharioti
Η Σήλια Κριθαριώτη

H Γερμανίδα Leonie Hanne με τους 3.700.000 frollowers και αγαπημένη fashionista των διεθνών οίκων μόδας συνεχίζει να εμπιστεύεται την καταξιωμένη haute couture σχεδιάστρια από τη χώρα μας για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Συγκεκριμένα, επέλεξε μια εκθαμβωτική τουαλέτα υψηλής ραπτικής, κεντημένη στο χέρι, με κρύσταλλα Swarovski, και παρευρέθη στο exclusive amfAR Gala κατά τη διάρκεια του 78ου Venice International Film Festival. H κομψή διαφάνεια του φορέματος με το βαθύ άνοιγμα στο πόδι αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της influencer.

241732677 550312302693430 4033792647431323760 n
Η Leonie Hanne με τουαλέτα γεμάτη κρύσταλλα Swarovski

To it-girl από το Ηνωμένο Βασίλειο Maura Higgins επέλεξε επίσης δημιουργία της Ελληνίδας designer για την εμφάνιση στη μεγαλύτερη τηλεοπτική διοργάνωση της βρετανικής τηλεόρασης, τα National Television Awards. Τα εξ ολοκλήρου κεντημένα top και φούστα, με φανταχτερούς κρυστάλλους Swarovski, αντανακλούσαν τα φλας των φωτογράφων στο red carpet. Το sexy αλλά so chic σύνολό της τόνιζε τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της Αγγλίδας socialite, κλέβοντας όλα τα βλέμματα.

Maura higgins in Celia Kritharioti photo6 1
Η Maura Higgins με εντυπωσιακή δημιουργία της Σίλιας

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη iconic δημιουργία Celia Kritharioti έχουν φορέσει σε παραλλαγές της η Jennifer Lopez στο εξώφυλλο του «Billboard», η Rita Ora, η Ελένη Φουρέιρα σε after-party των Oscars, καθώς και το top model Elsa Hosk.

Nieves Alvarez in Celia Kriharioti photo7 1024x1536 1
Η Nieves Alvarez με αποκαλυπτικό φόρεμα από ροζ φτερά

Επιπλέον, το μοντέλο και παρουσιάστρια Nieves Alvarez έκανε μια λαμπερή εμφάνιση φορώντας ένα φόρεμα με ροζ φτερά, κεντημένα όλα στο χέρι, και τελείωμα στον λαιμό με κρύσταλλα, σε τελετή βραβείων της ισπανικής τηλεόρασης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Σήλια Κριθαριώτη ξέρει καλά πώς να κάνει τις γυναίκες να λάμπουν και να δείχνουν σέξι μέσα από τις δημιουργίες της.