Σιλβέστερ Σταλόνε: Ο αδερφός του θα τον στηρίξει στο διαζύγιο με τη Φλάβιν – «Αδέρφια μέχρι τέλους»
1 year, 7 months ago
6

Ο Φρανκ Σταλόνε δήλωσε πως θα στηρίξει μέχρι τέλους τον αδερφό του, Σιλβέστερ, καθώς χώρισε οριστικά με την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Τζένιφερ Φλάβιν.

Το πρώην μοντέλο κατέθεσε πριν λίγες ημέρες την αίτηση του διαζυγίου, με τον ηθοποιό να ξαφνιάζεται, αφού δεν περίμενε πως ο γάμος τους θα φτάσει στο τέλος του.

Πηγή από το περιβάλλον του Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε στην Page Six πως παρά τους τσακωμούς τους, ο Χολιγουντιανός σταρ «αιφνιδιάστηκε» από την κίνηση της Φλάβιν.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο αδερφός του Σιλβέστερ Σταλόνε εξέφρασε δημόσια την υποστήριξή του στον ηθοποιό σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του.

«Αδέρφια μέχρι τέλους. Αρκετά είπα», έγραψε ο Φρανκ Σταλόνε κάτω από ένα κοινότους στιγμιότυπο από την παιδική τους ηλικία.

 

Στη συνέχεια, έκανε μία ακόμα δημοσίευση, με ένα σύντομο βίντεο του Σιλβέστερ Σταλόνε και επισήμανε πως: «Συμβαίνουν πολλά πράγματα, αλλά θυμηθείτε ένα πράγμα. Πρώτα από όλα, η οικογένεια».

Αν και πολύ καιρό, το ζευγάρι προσπαθούσε να κρύψει τους τριγμούς που είχαν δημιουργηθεί στον γάμο τους από τα media, τα δικαστικά έγγραφα του διαζυγίου δεν άργησαν να διαρρεύσουν.

Κλείσιμο

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Τζένιφερ Φλάβιν θέλει να διακόψει κάθε σχέση με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, αλλάζοντας ακόμα και το επώνυμό της, προσπαθεί με κάθε τρόπο να διεκδικήσει το μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία τους.

Ισχυρίζεται πως τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει κάνει αλόγιστες σπατάλες, με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο μέρος της οικογενειακής περιουσίας, οπότε η ίδια απαιτεί να «αποζημιωθεί πλήρως», λαμβάνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο.

protothema.gr