Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Η 32χρονη σύντροφός του κλέβει τις εντυπώσεις
2 years, 3 months ago
6

Τη στιγμή που ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προσπαθεί να… αλιεύσει ψήφους στο πλαίσιο της προεδρικής του εκστρατείας, όλα τα βλέμματα στρέφονται στην 32χρονη σύντροφο του τέσσερις φορές πρωθυπουργού της Ιταλίας, Μάρτα Φασίνα.

Ο Σίλβιο Μπερλοσκόνι επιδεικνύει συχνά την εντυπωσιακή φιλόλογο και βουλευτή στα social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο πλευρό της. Πιο πρόσφατη αφορμή ήταν τα γενέθλιά της στις 9 Ιανουαρίου όπου της ευχήθηκε με ανάρτηση στο twitter.

 

Επίσης, ευχήθηκε στους ακολούθους του για τα Χριστούγεννα ποζάροντας στο πλευρό της απαστράπτουσας και νεαρής συντρόφου του.

 

 

Η Μάρτα Φασίνα μόλις συμπλήρωσε τα 32 της χρόνια. Είναι γεννημένη στις 9 Ιανουαρίου 1990. Αποφοίτησε από το Τμήμα Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Σαπιέντσα της Ρώμης και στη συνέχεια βρήκε δουλειά στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Μίλαν και στη συνέχεια στο Ίδρυμα της Μίλαν.

Έτσι κατάφερε να έρθει κοντά στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και να κερδίσει την καρδιά του, από την οποία μόλις είχε… βγει η Φραντσέσκα Πασκάλε.

Η Μάρτα Φασίνα είναι βουλευτής από το 2018 με το κόμμα του Μπερλουσκόνι, Forza Italia.

Στα γενέθλια του Μπερλουσκόνι, οπότε αυτός συμπλήρωσε τα 85 του χρόνια, εκείνη του είχε ευχηθεί με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram. “Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου” έγραφε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία τους.

 

Όπως είναι φυσικό ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πέφτει με άλλον αέρα στην προεκλογική μάχη για την προεδρία καθώς έχει τον φύλακα-άγγελό του στο πλευρό. Ο πρώην Καβαλιέρε έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα υγείας ενώ είχε και μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη σχετικά με τα πάρτι “μπούνγκα-μπούνγκα”. Ωστόσο, στις 22 Οκτωβρίου, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αθωώθηκε από την κατηγορία της δωροδοκίας του πρώην πιανίστα του, Ντανίλο Μαριάνι, ο οποίος συμμετείχε στα πάρτι.

Ο εισαγγελέας είχε υποστηρίξει ότι ο Καβαλιέρε είχε πληρώσει τον Μαριάνι για να καταθέσει στους δικαστές ότι επρόκειτο μόνον για “απλά δείπνα” στο Άρκορε, χωρίς καμία άλλη παράμετρο.

enikos.gr