Σίντι Κρόφορντ: Τα μυστικά της για τέλειες αναλογίες
2 years, 10 months ago
6

Ποιες είναι οι καθημερινές της συνήθειες της Σίντι Κρόφορντ που την κάνουν να δείχνει λαμπερή και φιτ;

 

Το πρόγραμμα γυμναστικής της

Η Σίντι Κρόφορντ διατηρεί τα πάντα απλά κι ωραία μέσα σε 40 λεπτά της ώρας. «Όλες έχουμε τόσες πολλές ανησυχίες και υποχρεώσεις που φορτώνουν με άγχος την καθημερινότητά μας, αλλά εάν αφήσουμε το σώμα μας στη μοίρα του, κάποια στιγμή θα μας “προδώσει”. Και αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και πριν τα 30 ή 35 χρόνια σας. Ξυπνάω γύρω στις 6:30, ελέγχω τα μηνύματά μου για να βεβαιωθώ ότι δεν υπάρχουν σοβαρές τρέχουσες εκκρεμότητες και αμέσως τρέχω για προπόνηση. Κάνω 20 λεπτά ασκήσεις cardio, 10 λεπτά τραμπολίνο και 10 λεπτά stepper. Αν και προσθέτω λίγες επαναλήψεις με αλτήρες για να τονώσω τους μυς των χεριών μου, περισσότερο προτιμώ να γεμίζω με υψηλή ενέργεια το σώμα και το μυαλό μου».

«Κάνω προπόνηση με την personal trainer μου Sarah Hagaman, τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε πρωί» έχει δηλώσει στο Shape. «Κάνουμε βάρη, μηχανήματα και ασκήσεις. Μου αρέσει όμως και η ορειβασία και ποδηλασία».

 

Τα μυστικά της διατροφής της

 

«Τρώω σαλάτα και πρωτείνη για μεσημεριανό» είχε δηλώσει η Σίντι Κρόφορντ στο Elle. Παράλληλα, είχε αναφερθεί και στην αδυναμία που έχει στη σοκολάτα και το «κόλπο» που κάνει για να μην παρασύρεται: «Στο τέλος του γεύματος, τρώω ένα μικρό κομματάκι μαύρης σοκολάτας. Αν έχεις όρεξη να φας κάτι και το αρνείσαι στον εαυτό σου, τότε καταλήγεις να τρως άλλα πράγματα… συν αυτό που έχεις αρνηθεί στον εαυτό σου».