Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν έχω ξεπεράσει πλήρως τον χωρισμό μου με τον Θοδωρή Μαραντίνη»
3 years, 2 months ago
6

Η Σίσσυ Χρηστίδου, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια σε ηλικία 18 ετών. Πέρα από παρουσιάστρια όμως έχει δουλέψει και ως ηθοποιός. Είναι επίσης Youtuber και στο παρελθόν είχε δική της σειρά παιδικών και γυναικείων ρούχων.

Η γνωστή παρουσιάστρια το 2005 ξεκίνησε τη σχέση της με τον τραγουδιστή και κιθαρίστα των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη. Μετά από τρία χρόνια γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος, Φίλιππος-Ραφάηλ ενώ ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου. Το 2013 έγιναν και πάλι γονείς καθώς γεννήθηκε ο δεύτερος τους γιος, Μιχαήλ-Άγγελος. Το 2019 τίτλοι τέλος έπεσαν στον γάμο τους, ανακοινώνοντας από κοινού τον χωρισμό τους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου, αναφέρθηκε στο διαζύγιο της και στην ζωή της μετά από αυτό. Στο απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», βλέπουμε την γνωστή παρουσιάστρια να παραδέχεται πως δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει ακόμη τον χωρισμό της με τον frontman των Onirama.

«Είμαι ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής, δυο χρόνια μετά, δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει πλήρως και είμαι μια χαρά. Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες με τον Θοδωρή πριν να το ανακοινώσουμε, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται σε σχέση με εμάς και τα παιδιά».

Αναφορικά με τη ζωή μετά το διαζύγιο, η γνωστή παρουσιάστρια περιέγραψε το πώς είναι η ζωή με τους δυο γιους και εκμυστηρεύτηκε πώς νιώθει όταν πρέπει να μοιραστεί ο χρόνος των παιδιών σε εκείνη και τον πατέρα τους.

«Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή. Είναι σαν να έχεις μονογονεϊκή οικογένεια. Υπάρχουν μέρες που είσαι χωρίς τα παιδιά, σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είναι όλες οι ευθύνες πάνω σου ξαφνικά υπάρχουν μέρες που είσαι ελεύθερος φοιτητής, είναι πολύ μπερδευτική αυτή η ζωή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες των γιορτών, αλλά είμαι πολύ τυχερή που έχω πάρα πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον και support σύστημα και είμαι περιτριγυρίζει με αγάπη».

newsbreak.gr