Σίσσυ Χρηστίδου για τα σχόλια στη Δανάη Μπάρκα: «Με ποιο δικαίωμα θα πούμε σε κάποιον αν θα πάει στην παραλία;»
1 year, 10 months ago
6

Με εμφανή τον εκνευρισμό της, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου – Δείτε βίντεο

Σχετικά με την ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου κι εξέφρασε δημόσια την οργή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» δήλωσε πως δεν θα λάβει μέρος σε αυτή τη «στοχοποίηση» κι εξήγησε πως είναι εντελώς αντίθετη με όσα έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», είχε γράψει η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην ανάρτησή της, πάνω από μια φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα με μαγιό.

«Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη μαμά της Δανάης που έχει κάνει τόσο φοβερή δουλειά με αυτό το πλάσμα και δεν περνά τίποτα μέσα της. Το σκέφτηκα πολύ όταν είδα την ανάρτηση αυτή κκαι προσπαθούσα να καταλάβω τη στοχοποίηση. Έβαλε μέσα την παχυσαρκία κι έφερε τη Δανάη στο προσκήνιο κι ότι αυτό είναι πρότυπο προς τα έξω. Ότι μέσα από αυτό, λέμε στα παιδιά να πάρουν κιλά. Το πώς αισθάνεται η Δανάη με το σώμα της αφορά εκείνη και μόνο. Θέλω να πω ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει μετανιώσει, ούτε θέλει να πάρει πίσω κάτι», ανέφερε αρχικά.

«Πώς η δική μας υποστήριξη κι αγκαλιά στη Δανάη Μπάρκα στηρίζει την παιδική παχυσαρκία; Είδα και στο TikTok έναν διαιοτολόγο να λέει ότι έχει δίκιο κι ότι είναι η δουλειά του. Τι λέμε;», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου κι είπε πως θα ήθελε να στείλει τη Δανάη Μπάρκα για εξετάσεις.

Φανερά εκνευρισμένη τότε, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Της διαφεύγει ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας, από το οποίο δεν υποφέρει η Δανάη, αλλά πολλοί άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά και δεν έχουν πάει για χρόνια στην παραλία, που αρνούνται να εμφανιστούν γυμνοί μπροστά στους συντρόφους τους, που υποφέρουν και κλαίνε. Βγήκαν και τοποθετήθηκαν κι είπαν ότι τα λέει πολύ καλά η Δανάη. Ποιο είναι το θέμα, λοιπόν; Με ποιο δικαίωμα θα πούμε σε κάποιον αν θα πάει στην παραλία; Έχει χαθεί ο εστιασμός».