Σίσσυ Χρηστίδου : Ποζάρει με καυτό πορτοκαλί μαγιό
2 years, 11 months ago
6

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με μαγιό

Η Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα τις καλοκαιρινές διακοπές της, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, όμως δεν παραλείπει να εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για μικρές αποδράσεις, ποζάρει με πορτοκαλί μαγιό χωρίς ρετούς.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναμένεται να περάσει ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι. Ωστόσο, έχει μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες της με θέα το απέραντο γαλάζιο. Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ολόσωμο μαγιό μέσα στην πισίνα και είναι εντυπωσιακή. Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια περιμένει πως και πως να αναχωρήσει για το εξοχικό της στην Χαλκιδική μαζί με τους γιους της, Φίλιππο και Ραφαήλ.

Σίσσυ Χρηστίδου: Δείτε το μαγιό της

Να αναφέρουμε πως εκτός από το πολύ δυνατό προφίλ στο Instagram, τα πάει περίφημα και στο YouTube. Στις 3 Φεβρουαρίου 2017, δημιούργησε ένα κανάλι στο YouTube με το όνομα «Sissy Christidou».

Το πρώτο της βίντεο «OMG! Είμαι καναλάρχισσα!» ανέβηκε στις 31 Αυγούστου 2017 και νέο βίντεο ανεβαίνει κάθε εβδομάδα ενώ το ύφος του καναλιού είναι κυρίως lifestyle.