Σίσσυ Χρηστίδου: Το ολόσωμο μαγιό της κολακεύει όλα τα σώματα και είναι η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι ’22
1 month, 12 days ago
6

Τις πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό μοιράστηκε η παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου, που φαίνεται πως έκανε το πρώτο της μπάνιο σε πισίνα.

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το πιο τέλειο μαγιό και έκανε τις πρώτες της βουτιές γι’ αυτό το καλοκαίρι!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Χαμογέλα και πάλι επέλεξε ένα ολόσωμο μαγιό που δένει στο λαιμό, το πάνω μέρος είναι στην απόχρωση του μαύρου και κάτω είναι animal print σε λεοπάρ, μαύρο, γκρι και άσπρο με σκοπό να αναδεικνύει τα δυνατά σημεία στο σώμα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου απόλαυσε το μπανάκι της και χάρισε στους διαδικτυακούς της φίλους δύο υπέροχες φωτογραφίες της, που είναι και οι πρώτες φωτογραφίες για φέτος με μαγιό!

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Χρηστίδου

Η δίαιτα που ακολουθεί

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατά καιρούς κάνει δίαιτα και δεν διστάζει να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και τους τηλεθεατές της.

Να σας θυμίσουμε ότι πριν δύο χρόνια είχε πει: «Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους. ’Εχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας – σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα».

 

Μάλιστα, τότε είχε κάνει γυμναστική με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου Βασάλου και είχε χάσει πολλά κιλά!

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε υπογραμμίσει:

«Η βάση της δίαιτάς μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε κατά την περίοδο της δίαιτας…. Δεν μπορούσα όμως να κάνω δίαιτα ξανά και να τρώω κρέας σαλάτα, κρέας σαλάτα. Δυσκολεύομαι! Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές… και έκανα τις δικές μου συνταγές… Έτρωγα τέσσερα γεύματα… ».

enimerotiko.gr