Σίσσυ Τουμάση – Αργύρης Πανταζάρας: Η φωτογραφία με το φιλί – Πώς ξεκίνησε το love story
1 month, 4 days ago
6

Η Σίσσυ Τουμάση και ο Αργύρης Πανταζάρας αποφάσισαν να ανακοινώσουν επίσημα τη σχέση τους με τον ερχομό του νέου έτους. Η ηθοποιός ανέβασε στα stories της στο Instagram φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ανταλλάσσει ένα φιλί με τον αγαπημένο της. Τους τελευταίους μήνες φήμες ήθελαν το ζευγάρι να είναι μαζί μαζί ωστόσο κανένας από τους δύο δεν είχε διαψεύσει ή επιβεβαιώσει το γεγονός.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Σίσσυ Τουμάση στα stories της

Sissy_Toumasi_-_Argyris_Pantazaras_fili

Το νέο hot ζευγάρι
Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι δυο ηθοποιοί κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση τους και μέχρι πριν από λίγες ώρες κανένας από τους δυο δεν είχε πει ότι είναι μαζί.

Η Τουμάση και ο Πανταζάρας συνεργάστηκαν στην επιτυχημένη παράσταση «This is not Romeo & Juliet», ένα θεατρικό κολάζ κειμένων με αφορμή τους μοιραίους εραστές του Σαίξπηρ.

Το έργο εμπνεύστηκαν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου την εποχή που ακόμα ήταν ζευγάρι.

Τις πρώτες σεζόν του έργου τους δύο ήρωες υποδύθηκαν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου, η οποία στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από την Σίσσυ Τουμάση.

.

Μαζί στις εξορμήσεις, χώρια στις φωτογραφίες
Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν πρόσφατα στη Βενετία στη βόρεια Ιταλία όπου επισκέφτηκαν τη Βερόνα, την πόλη όπου γεννήθηκε ο μύθος του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας και βέβαια τη Βενετία.

Κλείσιμο

Οι αναρτήσεις τους από τις εξορμήσεις τους στην περιοχή τους δείχνουν να ποζάρουν στα ίδια σημεία αλλά δεν εμφανίζονται ποτέ στις φωτογραφίες.