Σκάνδαλο στο «Bachelor» – Αρραβωνιασμένη και μεγαλύτερη η Αθηνά που διεκδικεί τον Παππά
2 years, 6 months ago
6

Πέταξε τη βέρα της για τον Αλέξη Παππά

Μυστήριο με τη δημοφιλή παίκτρια του «The Bachelor 2» από τη Νέα Υόρκη. H ξανθιά (και ζουμερή!) ηθοποιός, yoga instructor και μοντέλο Athena Vas, η οποία ξεχώρισε με το «καλησπέρα σας» στο ερωτικό reality του Alpha χάρη στα «σπαστά» ελληνικά και τις επικές ατάκες της, μάλλον δεν είναι αυτό που δείχνει τελικά.

Πληροφορίες της «Espresso» που αντλήθηκαν από πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον της πέραν του Ατλαντικού τη θέλουν να έχει πει δυο ψέματα, εκ των οποίων το ένα είναι και ιδιαίτερα σοβαρό.

athina4

Μπορεί να έχουμε δει ήδη την εκρηκτική Ελληνοαμερικανίδα να διεκδικηθεί με πάθος τον Αλέξη Παππά, ερχόμενη, μάλιστα, σε ανοιχτή σύγκρουση με την Κύπρια συμπαίκτριά της Ελενα, ωστόσο φαίνεται πως στην πραγματικότητα η καρδιά της χτυπάει γιʼ άλλον άντρα!

Θέλετε και την πιο… πικάντικη λεπτομέρεια; Αυτόν τον άντρα, ο οποίος ακούει στο όνομα Νίκος και ζει επίσης στη Νέα Υόρκη, τον έχει αρραβωνιαστεί κιόλας!!!

1a

Ικανοποιητικός μισθός

Τι κάνει, λοιπόν, η Αθηνούλα στο «The Bachelor 2»; Το πιθανότερο είναι ότι αξιοποιεί τις ικανότητές της στην τέχνη της υποκριτικής, λαμβάνοντας γιʼ αυτό έναν ικανοποιητικό μισθό!
Προς αυτή τη κατεύθυνση μάς παραπέμπουν και οι φωτογραφίες με τον σύντροφό της Νίκο, που έφτασαν στα χέρια μας μαζί με τις πληροφορίες για το status στην προσωπική της ζωή. Πρόκειται για στιγμιότυπα που είχαν ανέβει στα social media, τα οποία η Athena έχει κλείσει προσωρινά λόγω του «The Bachelor 2».

4a
Η Αθηνά στον αρραβώνα της

Σε ένα από αυτά, που τραβήχτηκε στις 26 Μαΐου του 2019, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Είπε το ναι!» (σ.σ.: στην πρόταση γάμου), ενώ κάποιος γράφει επάνω στο instagram story: «Συγχαρητήρια στην όμορφη Αθηνούλα και στον Νίκο της. Καλά στέφανα!».
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε επισήμως τον περασμένο Απρίλιο, αλλά αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν τον γάμο τους για μετά το «The Bachelor 2».

3a
Το μοντέλο επιδεικνύει το δαχτυλίδι δίπλα στον αγαπημένο της

Οσο για το δεύτερο μυστικό της Athena Vas, είναι -όπως μαθαίνουμε- η ηλικία της. Το γεγονός ότι δήλωσε 26 χρονών σχολιάστηκε έντονα στο Twitter το βράδυ της πρεμιέρας του «The Bachelor 2» στον Alpha, με ορισμένους να γράφουν ότι «μάλλον δεν υπολόγισε τα καλοκαίρια της».

Παρʼ όλα αυτά, το βιογραφικό της που είναι αναρτημένο στη διαδικτυακή πλατφόρμα IMDb, όπου αναφέρονται και οι ταινίες μικρού μήκους που έχει κάνει, λέει πως είναι γεννημένη στις 16 Οκτωβρίου του 1994, δηλαδή ότι κοντεύει να κλείσει τα 27. Οι δικές μας (made in USA) πληροφορίες, πάντως, τη θέλουν να κοντοζυγώνει τα 31. Αυτό, φυσικά, δεν είναι τίποτα μπροστά στο… σκάνδαλο του αρραβώνα της.

newsbreak.gr