Σμαράγδα Καρύδη: “Τα παιδιά δεν με ήθελαν καθόλου στο “Παρά Πέντε”. Ειδικά το “τέρας” ο Μιχάλης Μαρίνος”
1 year, 5 months ago
6

Ήθελαν άλλη για τον ρόλο της Ντάλιας στο «Παρά Πέντε» αποκάλυψε 17 χρόνια μετά η Σμαράγδα Καρύδη για τους συμπρωταγωνιστές της.

 

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα” και μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική και την αγάπη που έχει για τη δουλειά της ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, στον οποίο και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.

Σμαράγδα Καρύδη

«Συνέχεια το λένε και όλο μας ρωτάνε οι δημοσιογράφοι, “αν θα κάνετε reunion στο Παρά Πέντε”. Είναι όμως κάτι που έχει τελειώσει του Γιώργου Καπουτζίδη, γιατί κυρίως από αυτόν ξεκινάει για να έχει κάτι να γράψει. Δεν είναι και ωραίο να τα τραβάς τα πράγματα από τα μαλλιά. Αν το αποφάσιζε, ναι, θα έμπαινα μέσα με τα χίλια», είπε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη.

 

«Στην αρχή δεν με ήθελαν καθόλου στο Παρά Πέντε. Δεν με πολυήθελαν τα παιδιά αλλά με ήθελε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος. Το μεγαλύτερο “τέρας” ήταν ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος πίστευε ότι θα είμαι πολύ σνομπ και πάρα πολύ σοβαρή και θα διαβάζω βιβλία στο γύρισμα. Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν έχω πάρει βιβλίο στο γυρισμα! Ποτέ! Πολύ γρήγορα όμως κατάλαβε ο ένας για τον άλλον και κατάλαβε και αυτός τι είμαι».

«Μετά την Εθνική Ελλάδος δεν βρήκα κάποιο σενάριο που να μου αρέσει στην τηλεόραση και ήμουν λίγο καλομαθημένη με του Καπουτζίδη. Δεν βρήκα κάποιο σενάριο που να με καλύπτει», κατέληξε η Σμαράγδα Καρύδη.

 

Δείτε το βίντεο

 

Enimerotiko.gr