Σοφία Μαργαρίτη: «Zητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα»
1 year, 9 months ago
6

Η Σοφία Μαργαρίτη, που συμμετείχε στον περσινό κύκλο του Survivor, σε ένα από τα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έσπασε το δάχτυλο του ποδιού της.

Τώρα κινείται νομικά λόγω του προβλήματος υγείας, που προέκυψε όσο έπαιζε. Συγκεκριμένα, κατέθεσε μήνυση και αγωγή εναντίον του σταθμού και της παραγωγής.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (30/5) στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ανέφερε ότι η εκτίμηση του τραύματος της έγινε από τους νοσηλευτές, οι οποίοι έκριναν πως μπορεί να συνεχίσει να παίξει.

Περιέγραψε πως κάθε μέρα παραπονιόταν για τους πόνους, ενώ το δάχτυλό της είχε πρηστεί σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε να φορέσει παπούτσι.

«Όταν χτύπησα, οι νοσηλευτές εκτίμησαν ότι μπορώ να ξαναπαίξω. Εσείς έχετε δει πλάνα από τον πρώτο τραυματισμό, και όχι από αυτόν που κατέληξα στο χειρουργείο. Η μόνη αναφορά έγινε από τον Λιανό και όταν δεν ήμουν πλέον στο συμβούλιο. Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη σημερινή εικόνα του τραυματισμού της, τόνισε πως δεν έχει επανέλθει ακόμη και μάλιστα το δάχτυλό της είναι πρησμένο και έχει παραμορφωθεί.

«Οι γιατροί μου λένε πως πρέπει να ξανακάνω επέμβαση», συμπλήρωσε.

Επισήμανε τέλος, πως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος δεν υπήρξε καμία επικοινωνία από την εταιρεία παραγωγής, η οποία έχει χαθεί εδώ και μήνες.

in.gr