Σοφία Μουτίδου: «Ο Χάρης Ρώμας έχει πει συγκλονιστικά ψέματα για μένα»
2 years, 9 months ago
6

Στο νέο επεισόδιο εκπομπής στο Youtube απάντησε η Σοφία Μουτίδου, η οποία αναφέρθηκε και στα δύο ψέματα, όπως υποστηρίζει, που έχει πει ο Χάρης Ρώμας για την ίδια.

«Θυμάμαι δύο ψέματα του Χάρη Ρώμα»

«Θυμάμαι δύο ψέματα του Χάρη Ρώμα. Ήταν συγκλονιστικά ψέματα και βγήκα και τα διέψευσα. Το ένα ήταν ότι εγώ και καλά είπα “αν δεν συμμορφωθείτε όλοι στο Καφέ της Χαράς με τα ωράριά μου εγώ δεν έρχομαι”, το οποίο είναι τραγικό. Του το είπα κιόλας. Και το δεύτερο είναι πάλι με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος, δεν ξέρω γιατί λέει διάφορα για μένα, είχε πει μια φορά ότι με συνάντησε στις σκάλες να κλαίω και του είπα ότι είμαι φτωχή και είπε ότι θα μου κάνει δώρο το νυφικό μου», είπε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε τι είχε πει ο Χάρης Ρώμας

Η Σοφία Μουτίδου πρόσθεσε επίσης: «Όταν εγώ δοκίμαζα το νυφικό στο γύρισμα, επειδή παντρευόμουν εκείνο το διάστημα στ’ αλήθεια, είπα… καλέ, τι ωραίο νυφικό. Και μου λέει ο Χάρης “μη στεναχωριέσαι, ο κολλητός μου έχει νυφικά, θα σου κάνω εγώ δώρο το νυφικό”. Έτσι έγινε! Το ότι με είδε στις σκάλες να κλαίω και είμαι φτωχή, δεν το κατάλαβα αυτό γιατί τα λέει αυτά».

in.gr