Σοφία Μουτίδου: Το ξέσπασμα κατά των χρηστών του Twitter – “Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται”
1 year, 9 months ago
6

Κατά των χρηστών του Twitter ξέσπασε η Σοφία Μουτίδου με ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube. Φυσικά, δεν έμεινε αναπάντητο καθώς αυτή τη στιγμή είναι πρώτο trend στο Twitter με αρκετούς χρήστες να απαντούν σε όσα ισχυρίστηκε η ηθοποιός.

“Πρόκειται για κάποια εκκλησία του Δήμου, το δικαστήριο της Ηλαίας; Πρόκειται για τον Άρειο Πάγο των social media; Μια ασώματος κεφαλή; Κάτι λείπει απ’ το Twitter. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι το Twitter. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι φοβεροί που θα σηκωθούν κάθε πρωί και θα αποθεώσουν ή θα καταβαραθρώσουν ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους, τον οποιοδήποτε είναι σε δημόσιο βήμα. Ποια είναι όλα αυτά τα “Ματωμένα Τριαντάφυλλα”, οι “Πλεχτές σερβιέτες”, το “Ξεκούδουνο Κοράκι” που δεν ξέρουμε καν τη ζωούλα τους;” αναφέρει η ηθοποιός

“Ποιοι είναι αυτοί θα που θα συναλλαχθούν και θα σηκωθούν πρωί πρωί με το ιντερνετικό μελάνι να θάψουν ποιον; Και να πάρουν το μέρος ποιων ρε πιλάφια ακατέργαστα. Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται. Δεν έχουμε μυαλό να κρίνουμε μόνοι μας;» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου, η οποία πρόσφατα μίλησε και για το εργασιακό μπούλινγκ που έχει δεχτεί” τόνισε στη συνέχεια.

Δείτε στο 14ο λεπτό:

Τα σχόλια των χρηστών του Twitter