Σοφία Παπαϊωάννου: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον σύζυγό της! (pic)
7 months, 16 days ago
6

Από τη Φανή Πλατσατούρα

Η Σοφία Παπαϊωάννου είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει να γνωρίζουμε πολλά για την προσωπική της ζωή. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People φανερώνει άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς της και μας δείχνει για πρώτη φορά τον άνδρα που βρίσκεται στο πλευρό της εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Βγάζεις προς τα έξω ένα πιο σοβαρό προφίλ.

Μου το λένε συνέχεια αυτό. «Είσαι πιο γλυκιά από κοντά, δεν έχεις σχέση με το σοβαρό και αυστηρό που βγάζεις στην τηλεόραση». Τι να πω, λυπάμαι που στην τηλεόραση βγαίνω αυστηρή, δεν είμαι έτσι στη ζωή μου. (γέλια)

Τι κάνεις στη ζωή σου εκτός από το να δουλεύεις; Δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα για σένα πέρα από αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση.

Είμαι παντρεμένη με τον ίδιο άνθρωπο εδώ και πολλά χρόνια, έχουμε αποκτήσει μαζί δύο παιδιά –13 και 16 ετών σήμερα–, στο παρελθόν έχω υπάρξει αθλήτρια του μπάσκετ, στην Εθνική Κορασίδων, έχω πολύ καλούς φίλους που δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοσιογραφία, μου αρέσει να πηγαίνω βόλτες και να ανακαλύπτω νέα μέρη. Αυτά!

Δημοσιογράφος και ο σύζυγος;

Όχι, δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου με ένα δημοσιογράφο. Νομίζω ότι δεν θα το άντεχα. (γέλια)

Λόγω ανταγωνισμού;

Είμαι πάρα πολύ ανταγωνιστική στη δουλειά –αναφέρομαι στον υγιή ανταγωνισμό–, αλλά όχι και με τον άντρα μου. Ευτυχώς, δεν έχει καμία σχέση με το δικό μας χώρο. Ο Νίκος (σ.σ. Γκιόκας) ξεκίνησε από μαθηματικός και τώρα είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Είμαστε μαζί από φοιτητές. Εγώ σπούδαζα Αγγλική Φιλολογία, εκείνος Μαθηματικά, ήμασταν σε διπλανές σχολές, ερωτευτήκαμε και ζήσαμε εμείς καλά… (γέλια).

 

Διαβάστε ολόκληρη τ συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.