Σοφία Παυλίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δε βάζει νυστέρι στο πρόσωπό της
5 months, 19 days ago
6

Από τη Φανή Πλατσατούρα

Η Σοφία Παυλίδου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή» στο θέατρο Ριάλτο. Καταφέρνει να παραμένει μια αρκετά γοητευτική γυναίκα που ο χρόνος της φέρεται γενναιόδωρα. Φροντίζει βέβαια, και εκείνη να ακολουθεί κάποια tips ομορφιάς. Η Σοφία Παυλίδου αποκαλύπτει στο περιοδικό People την Τελευταία Φορά Που…

Επισκέφθηκες τον πλαστικό σου;

«Δεν έχω πάει ποτέ σε πλαστικό χειρουργό γιατί νομίζω, δεν το χρειάζεται ακόμη το πρόσωπό μου. Ωστόσο χθες έκανα ακόμη μία θεραπεία προσώπου -triactive λέγεται- σε γνωστό κέντρο ομορφιάς, όπου τα τελευταία πέντε χρόνια επισκέπτομαι ανελλιπώς. Κάνω διάφορες θεραπείες, -ενυδατικές, σύσφιξης κ.ο.κ.- καθώς και χαλαρωτικό μασάζ κάθε Δευτέρα που δεν έχω θέατρο».

Έκανες ένα ακριβό δώρο στον εαυτό σου;

Πρόσφατα αγόρασα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ένα μικρό μπριγιάν, τα οποία φοράω καθημερινά. Κόστισαν 450 ευρώ και ουσιαστικά τα αγόρασα γιατί ήθελα να αντικαταστήσω τα σκουλαρίκια που μου είχε κάνει δώρο η μητέρα μου και τα έχασα. Γενικά, δεν είμαι του shopping therapy και των ακριβών αγορών.

Είδες μια συναυλία;

Τον φετινό Ιούνιο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου παρακολούθησα από κοντά τη συναυλία της Beyonce. Παρότι δεν είναι από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες, ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Το εισιτήριο έγραφε ότι η συναυλία αρχίζει στις οχτώ και λέω «αποκλείεται, είναι μέρα ακόμη έξω». Και όμως, ξεκίνησε ακριβώς στις οχτώ και τελείωσε στις 10.30. Περιττό να πω ότι χόρευα ασταμάτητα με το «Crazy In Love».

Θύμωσες με τον εαυτό σου;

Δεν θυμώνω με τον εαυτό μου. Πλέον, έμαθα να τον αγαπάω…

Ξενύχτησες με τις κολλητές μου μέχρι το πρωί;

Ήμασταν προχθές το βράδυ στο “Τρανζίστορ” από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 4 το πρωί. Είναι το στέκι μας. Συχνά μαζευόμαστε και σε σπίτια, όπου τρώμε, πίνουμε τα κρασιά μας και λέμε όσα συζητούν οι γυναίκες μεταξύ τους. Τυχαίνει δε, καμιά φορά να ξεμείνουμε η μία στο σπίτι της άλλης. Τις τρεις κολλητές μου τις βλέπω κάθε μέρα, είτε από κοντά είτε μέσω facetime.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.