Σοφία Παυλίδου: Οι μεγάλες αλλαγές που έκανε στο σώμα της
16 days ago
6

Η Σοφία Παυλίδου μετρά πλέον δεκαετίες στον χώρο της υποκριτικής, έχοντας δημιουργήσει ένα πλούσιο βιογραφικό, ενώ φέτος έκανε το μεγάλο της comeback στην τηλεόραση καθώς συμμετείχε στο ριάλιτι Η Φάρμα.

Οι τηλεθεατές μάλιστα σχολίαζαν θετικά το παρουσιαστικό της αλλά και το σώμα της, το οποίο και είναι στα καλύτερά του.

Περισσότερα αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!.

 

 

 

Πώς προέκυψε αυτή η αλλαγή;

Από το 2008 άρχισα να ασχολούμαι με πράγματα που βελτιώνουν την ψυχή, τον νου και το σώμα μου. Χωρίς αυτό να έχει να κάνει με τη φιλαρέσκεια, το «θέλω να είμαι ωραία».

Άρχισα να κάνω βελονισμό και διάφορες εναλλακτικές μεθόδους, που σε κάποιους μπορεί να ακούγονται περίεργες, εμένα όμως με βοήθησαν ουσιαστικά και μου άνοιξαν νέους δρόμους. Ασχολήθηκα επίσης πολύ με τη διατροφή γιατί πιστεύω ακράδαντα πως αυτό που βάζουμε μέσα μας μας επηρεάζει και στο συναίσθημα και το μυαλό μας. Και συνειδητοποίησα ότι οφείλουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε αυτά που θέλει η καρδιά μας.

Άρα διεκδίκησες τη ζωή που ήθελες να ζήσεις;

Άκουσα νωρίς τη συμβουλή «κάνε ό,τι θέλει η καρδιά σου», αλλά μέχρι να φτάσει να γίνει πράξη και συνειδητή επιλογή χρειάστηκε μεγάλη διαδρομή γιατί είμαστε ρυθμισμένοι αλλιώς.

Και χρειάζεται αγώνας για να πετάξεις το παλιό λογισμικό. Ακόμη και αυτό που μου συνέβη πριν από τρία χρόνια ήταν ένα γερό χαστούκι για να αναρωτηθώ «Πώς επέτρεψα να βρεθώ με αυτούς τους ανθρώπους και αυτές τις ενέργειες;». Και αναφέρομαι στο σκηνικό επίθεσης που δέχτηκα.