Σοφία Βογιατζάκη: «Αγόρασα αυτοκίνητο για να κάνω μαθήματα και δεν πήγα ποτέ»
2 years, 3 days ago
6

Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/4) η Σοφία Βογιατζάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε με το γνωστό χιούμορ που την διακατέχει για την εποχή που παρουσίαζε τον «Όμορφο Κόσμο το πρωί», για τον ρόλο της στους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» και αποκάλυψε ότι φοβάται την οδήγηση.

«Τότε ήταν όντως πιο όμορφος ο κόσμος. Ήμουν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Ράνια Θρασκιά. Δεν είχα ποτέ βλέψεις να γίνω παρουσιάστρια. Η δουλειά μου είναι να είμαι ηθοποιός αλλά αν έχω κάποια πρόταση θα την σκεφτόμουν», είπε για τις δύο σεζόν (2003-2005) που παρουσίαζε την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί».

Και θυμήθηκε: «Πήγαινα στο στούντιο από τις 8:00 και η εκπομπή ξεκινούσε στις 10:00. Είχα και έχω τρομερό άγχος σαν άνθρωπος».

«Γιατί να κάνω πράγματα που με καταπιέζουν;»

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει τύχει να νοικιάσει σπίτι και να μείνει μόνο ένα βράδυ ενώ δεν οδηγεί.

«Δεν οδηγώ. Φοβάμαι πολύ και δεν το δοκίμασα ποτέ. Για να αναγκαστώ να πάω να κάνω μαθήματα αγόρασα ένα αυτοκίνητο αλλά δεν πήγα ποτέ. Τελικά το έδωσα στην αδερφή μου. Γιατί να κάνω πράγματα που με καταπιέζουν και δεν με κάνουν χαρούμενη;», εξομολογήθηκε.

Η Σοφία Βογιατζάκη πρωταγωνιστεί φέτος στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα» και υποδύεται την Κλαίρη Γκαργκανζούδη.

Για τον ρόλο της, σημείωσε ότι δεν έχει κοινά στοιχεία.

«Κοινά στοιχεία δεν μπορώ να πω ότι έχει αλλά βάζω το προσωπικό μου στοιχείο. Στις συνθήκες της Κλαίρης, πώς αντιδρά η Σοφία; Οι ηθοποιοί καλούμαστε να μην προδώσουμε την επιλογή των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται τα κείμενά τους. Ο ρόλος αυτός δεν υπάρχει στο θεατρικό», υπογράμμισε και τόνισε ότι δεν θα κάλυπτε μία φίλη της που θα είχε παράνομη σχέση, όπως κάνει στο σίριαλ.

«Δεν κρίνω τους ανθρώπους. Προτιμώ να αφιερώνω τον χρόνο μου στην αυτοκριτική μου. Μπορώ να σου πω τι θα έκανα εγώ αλλά μέχρι εκεί», ξεκαθάρισε.

«Έχω πάρει πολλή αγάπη»

Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της καραντίνας είχε κάνει κάτι συγκινητικό. Πήγαινε φαγητό σε ηλικιωμένους ανθρώπους, που δεν μπορούσαν να βγουν έξω από το σπίτι τους και να αυτοεξυπηρετηθούν.

Για την κίνησή της αυτή, είπε: «Έχω πάρει πολλή αγάπη από την οικογένειά μου και τους φίλους μου και θέλω να δώσω και εγώ. Αυτό ήταν μια ιδιωτική πρωτοβουλία, μετά έγινε και οργανωμένα. Φίλοι μας που ήταν σε καραντίνα και δεν μπορούσαν να βγουν τους πηγαίναμε εμείς».

Σημειώνεται ότι η Σοφία Βογιατζάκη πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική». Σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες παραστάσεις.

in.gr