Σοφία Βογιατζάκη: «Μου έσπαγες τα νεύρα» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
1 year, 9 months ago
6

Τη Σοφία Βογιατζάκη φιλοξένησε χθες βράδυ στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μέσα σε όλα θυμήθηκε στιγμές από την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί», που ήταν συμπαρουσιάστρια με τον Αρναούτογλου.

«Όταν ήρθε η πρόταση από τον ‘Όμορφο κόσμο το πρωί’ δεν ήθελα. Δεν ήθελα, δεν θυμάσαι; Καλέ δεν ήθελα! Έλεγα ποιος το σκέφτηκε, πως είναι δυνατόν, πως σας ήρθε, εγώ δεν έχω σχέση με αυτά, εγώ δεν θέλω να γίνω τηλεπαρουσιάστρια, εμένα η δουλειά μου είναι ηθοποιός και πως σας ήρθε αυτό. Μου ζητούσαν να κάνω ραντεβού μαζί σου και δεν ήθελα. Χτυπιόμουν, δεν ήθελα. ‘Τι δουλειά έχω εγώ με τις εκπομπές και τα πρωινάδικα;’ έλεγα. Άκου τότε. Δίκιο είχα όμως τότε. Μετά γνώρισα εσένα και θυμάμαι το πρώτο μας ραντεβού. Επί δυόμιση ώρες ήμουν κάτω από τις καρέκλες και τους καναπέδες από τα γέλια. Αν μη τι άλλο κατάλαβα πως μαζί σου θα περάσω πάρα πολύ ωραία» τόνισε και πρόσθεσε:

«Την ίδια περίοδο μπαίνει ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο με 98% φραγμένα τα πνευμόνια του και τα δύο από καρκίνο. Έλεγα συνέχεια πως δεν θέλω τηλεόραση και πρωινό γιατί η δουλειά μου είναι άλλη, αλλά μετά είπα πως θα το κάνω αναγκαστικά γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα. Γνωρίζω όμως εσένα, πέφτω κάτω από τα γέλια και λέω το ΟΚ. Να στείλουμε και χαιρετίσματα σε όλη την παρέα! Στη Ράνια, τον Μανώλη, τον Φοίβο, την Εύη και την Κατερίνα Καινούργιου που ήταν μελαχρινή στην δημοσιογραφική ομάδα».

Στη συνέχεια αποκάλυψε και τον άγνωστο καβγά της με τον Γρηγόρη τότε στα παρασκήνια: «Περάσαμε πολύ ωραία αλλά μου έσπαγες και τα νεύρα πού και πού Γρηγόρη. Θυμάσαι εκείνο το σκηνικό που με είχες κάνει τρελή και σου έλεγα θα σε κουτουλήσω;».

in.gr