Σοκάρει ο Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω κάνει πολλά στους γονείς μου, με έχουν δει μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ»
1 year, 9 months ago
6

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε το Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τα παιδιά του, τα «άγρια» νιάτα του, το λόγο που τον συνέλαβαν, ενώ αποκάλυψε και πώς του έκλεψαν χρήματα.

«Προς το τέλος της Γ’ λυκείου άρχισα να διαβάζω αρκετά, μου άρεσε. Στη δραματική σχολή μπήκα γιατί με γοήτευαν αυτά που μου έλεγαν φίλοι μου ότι έκαναν εκεί», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Μιλώντας για τον πόσο τον έχει βοηθήσει στη ζωή του η αναγνωρισιμότητα, ο Γιάννης Στάνκογλου παραδέχτηκε ότι «Η αναγνωρισιμότητα με βοήθησε σε κάτι ουρές στην τράπεζα. Αν και δε θέλω».

Αναφερόμενος στα παιδιά του, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε ότι «Τα παιδιά μου δε βλέπουν τόσο τηλεόραση, αλλά έχουν δει όλες τις παραστάσεις μου. Η κόρη μου παίζει θέατρο μαζί με τη μαμά της. Μακάρι να ξεφύγει από το επάγγελμά μας, γιατί δεν είναι εύκολη η δουλειά του ηθοποιού».

«Έζησα αρκετά ελεύθερα παιδικά χρόνια, η εμπιστοσύνη είναι το πρώτο που προσπαθώ να καλλιεργήσω με τα παιδιά μου», πρόσθεσε.

Σχετικά με τα «άγρια» νιάτα του, ο Γιάννης Στάνκογλου περιέγραψε: «Έχω κάνει πάρα πολλά στους γονείς μου: Έχω γυρίσει με σπασμένη μύτη από κλαμπ, με έχουν δει μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ για εξακρίβωση στοιχείων στο γήπεδο, είναι τόσα πολλά…».

«Kάνω τα πάντα και βρίσκω ελεύθερο χρόνο για τα παιδιά μου. Είναι η προτεραιότητά μου», εξήγησε ακόμα ο δημοφιλής ηθοποιός, ενώ σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου, ανέφερε ότι «Μου αρέσει να βλέπω τις ρυτίδες μου, που μεγαλώνω. Μου αρέσει που μεγαλώνω και κάνω αυτό που θέλω».

«Το δικό μου θαύμα είναι τα παιδιά μου», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου απαντώντας στο αν έχει βιώσει κάποιο θαύμα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και σε έναν «παράξενο» τρόπο που τον είχαν κλέψει.

«Μέσα στη ζάλη και την παραζάλη με έχουν “μαγέψει” ή κάτι μου έριξαν στο ποτό και μου πήραν τα χρήματα. Το περιστατικό έγινε στη Μαλαισία και μου πήραν 400-500 ευρώ. Ζήτησα να μου στείλουν χρήματα από την Ελλάδαγια να επιστρέψω», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας, τέλος, για τα όσα όμορφα κάνει στα επαγγελματικά του αυτή την περίοδο, σημείωσε ότι «Φτάνουμε προς το τέλος των γυρισμάτων της σειράς “Όρκος” της ΕΡΤ, ήταν μια δουλειά που χάρηκα πολύ, κάτι καινούργιο για εμένα. Το καλοκαίρι θα κάνουμε περιοδεία με τον “Προμηθέα Δεσμώτη”».

in.gr