Σοκάρει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Στον στρατό πήγαν να με βιάσουν, μου έβαζαν κέρματα και μου έλεγαν “τραγούδα”»
1 year, 4 months ago
6

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

 

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχουν βιώσει στη ζωή τους, με τον Μαυρίκιου Μαυρικίου να συγκλονίζει μιλώντας για το bullying που είχε δεχθεί στο στρατό.

«Η Ιλάειρα έκανε την επιχείρησή της με δικά της λεφτά. Επιτρέπεται να με ρωτάνε πόσα χρήματα πληρώνω την Ιλάειρα για να παριστάνει τη σύντροφό μου; Πόσο απάνθρωπος πρέπει να είσαι για να το σκεφτείς και να το κάνεις αυτό; Έχω δεχτεί μπούλινγκ για τα κιλά μου και τις επιλογές μου. Στο στρατό με είχαν χτυπήσει, αποπειράθηκαν μέχρι και να με βιάσουν. Με έκλειναν στο φοριαμό, μου έριχναν κέρματα για να τους τραγουδήσω. Ένιωθα ότι είμαι σε αδιέξοδο και σκέφτηκα να κάνω κακό στον εαυτό μου», εξομολογήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Ιλάειρα Ζήση, η οποία με τη σειρά της εκμυστηρεύτηκε: «Έλεγα στη μαμά μου “δεν έχω φίλους” και μου έλεγε θα πας στο γυμνάσιο και θα βρεις φίλους, θα πας στο λύκειο και θα βρεις φίλους, θα πας στο πανεπιστήμιο και θα βρεις φίλους, αλλά δεν ταίριαζα με τα παιδιά εκεί. Οι καθηγητές μου δεν είχαν διαγνώσει ότι έχω δυσλεξία και μου έλεγαν ότι θα αποτύχω και δεν θα κάνω τίποτα. Αλλά με κράτησε ο Θεός γιατί έχω μεγάλη πίστη. Πήγαινα στο δωμάτιο και έλεγα “Θεέ μου, πάρε με”».

 

Τέλος, η Ιλάειρα Ζήση μίλησε και για την εμπειρία τους στο Asia Express. «Δεν άντεχα με τίποτα. Θέλω να κάνω παιδιά και φοβόμουν μην κολλήσω κάτι. Ήταν πολύ βρώμικα, είχε φίδια».

Δείτε το βίντεο:

 

 Enimerotiko.gr