Σωτήρης Χατζάκης – Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
2 years, 6 months ago
6

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα», μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Παλαιολόγου. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ξεκίνησε το θέατρο από… βαρεμάρα. Κι αυτό γιατί του το είχε προτείνει ένας φίλος του.

Μιλά παράλληλα για την σχέση του πατέρα του με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη ενώ αναφέρεται στη δική του σχέση με την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Απαντά τέλος σε όσα γίνονται στο θέατρο και στις υποθέσεις που συνδέονται με το ελληνικό me too.

«Μου λείπει τόσο πολύ ο Μίκης Θεοδωράκης, νιώθω τόσο ορφανός μετά τον θάνατό του. Ο πατέρας μου ήταν στην Μακρόνησο με τον Μίκη και έφυγαν με βλάβη στην υγεία τους» εκμυστηρεύτηκε ο γνωστός ηθοποιός.

«Γράφω παραμύθια, αγαπάω πολύ τα παιδιά. Δεν έκανα παιδί γιατί δεν συνέβη. Με μία σύντροφό μου πήγε να έρθει παιδί αλλά έγινε μια επιπλοκή και δεν μπόρεσε να το κάνει» εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός.

Μίλησε και για την παλιά σχέση του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, λέγοντας πως «δεν είμαστε τόσο σημαντικοί για να ασχολείται ο κόσμος με εμάς. Διατηρούμε πολύ καλή σχέση με την Αλεξάνδρα, δεν πρέπει όταν χωρίζεις να σκοτώνεσαι» δήλωσε ο Σωτήρης Χατζάκης.

«Ξεκίνησα το θέατρο από βαρεμάρα, μου είπε ένας φίλος να πάω στη δραματική σχολή και τον ρώτησα αν εκεί έχει κορίτσια» είπε αστειευόμενος ο Σωτήρης Χατζάκης. «Το φουστάνι για μας ήταν θρυλικό, ήταν επιτακτικό καθήκον, δεν ήμασταν όμως πρόστυχοι, σεβόμασταν».

Ο ηθοποιός πήρε θέση και για το ελληνικό me too, υποστηρίζοντας ότι «Καλά έκαναν και βγήκαν οι καταγγελίες, αλλά μπερδεύτηκαν τα μεγάλα γεγονότα με φήμες και κουτσομπολιά. Υπήρχαν άνθρωποι που είχαν απορριφθεί και ήθελαν να εκδικηθούν και αυτό έκανε κακό στις πραγματικές καταγγελίες των κοριτσιών».

Συνέχισε λέγοντας πως «αδικήθηκαν άνθρωποι γιατί ήταν κάπως αθυρόστομοι αλλά δεν έκαναν κακό. Μιλάω για τον Γιώργο Κιμούλη. Δε γνωρίζω ότι κλώτσησε μια γυναίκα, δεν ήμουν μπροστά.»