Σπύρος Μπιμπίλας: “Άρχισα να κλαίω με την οικογένεια συναδέλφου μου” – Η αποκάλυψη για πασίγνωστο πρωταγωνιστή
2 years, 2 months ago
6

O Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην κρίση που υπάρχει στον χώρο του θεάτρου λόγω της πανδημίας, ενώ αποκάλυψε ότι πασίγνωστος πρωταγωνιστής εργάζεται ως ντελίβερι για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εξομολογήθηκε μάλιστα, ότι έχει κλάψει για συνάδελφό του που δεν έχει χρήματα να αγοράσει φαγητό για τα παιδιά του.

Ακολουθεί η συνέντευξή του Σπύρου Μπιμπίλα

Η πανδημία έχει φέρει ένα μεγάλο αλαλούμ και στον δικό σας κλάδο…

Όντως υπάρχουν ηθοποιοί που πεινάνε;

“Yπάρχουν ηθοποιοί χωρίς κανένα απολύτως εισόδημα. Έχουν σταματήσει τα επιδόματα, προσπαθεί και το Ταμείο Αλληλοβοηθείας να είναι σε κάθε περίπτωση ηθοποιών που βρίσκονται σε οικονομική ανέχεια. Δυστυχώς, οι ηθοποιοί πλέον δεν μπορούν να πληρωθούν από πουθενά, δεν μπορούν να επιβιώσουν. Πηγαίνουμε τρόφιμα από σπίτι σε σπίτι παλιών και νέων ηθοποιών”.

Υπάρχουν περιπτώσεις ηθοποιών που άλλαξαν επάγγελμα λόγω οικονομικής ανέχειας;

“Πολλοί έχουν αλλάξει. Υπάρχουν ηθοποιοί πολύ γνωστοί, πρωταγωνιστές που δουλεύουν ως ντελιβεράδες σε πιτσαρίες και σουβλατζίδικα. Ο ένας συνάδελφος είναι πασίγνωστος πρωταγωνιστής”.

Έχετε κλάψει με θέμα συναδέλφου σας που βρέθηκε σε οικονομική ανέχεια τα δύο τελευταία χρόνια;

“Βεβαίως έχω φτάσει στα όριά μου! Άρχισα να κλαίω με την οικογένεια συναδέλφου μου με τρία παιδιά, το αντρόγυνο δεν είχε ούτε ένα ευρώ για να ταΐσει τα παιδιά του. Φυσικά δεν βρίσκουν όλοι εύκολα εργασία, πόσοι θα γίνουν πιτσαδόροι και ντελιβεράδες;”

Σπύρος Μπιμπίλας: “Είχα προειδοποιήσει τον Γιάννη Χατζηγεωργίου ότι δεν θα του αρέσει το Survivor”

“Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιου είδους ριάλιτι και να κάθεται ο κόσμος σαν χαζός και να παρακολουθεί τέτοια πράγματα”, λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” στο MEGA  και αναφέρθηκε στο Survivor και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι.
“Είχα προειδοποιήσει τον Γιάννη Χατζηγεωργίου ότι δεν θα του αρέσει εκεί που πάει. Δυστυχώς, ο Γιάννης έφυγε, έχασε και τον ωραιότατο ρόλο που είχε εδώ και σταμάτησε και από το Survivor. Δεν ανέχομαι να βλέπω πράγματα που θίγουν την προσωπικότητα των ανθρώπων. Δεν εξευτελίζεται μόνο ο Γιάννης στο Survivor, αλλά όλες οι προσωπικότητες και οι θεατές που κάθονται και παρακολουθούν αυτά τα πράγματα”, δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

“Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιου είδους ριάλιτι και να κάθεται ο κόσμος σαν χαζός και να παρακολουθεί τέτοια πράγματα. Αξιοθρήνητο θέαμα για όλους, θλίβομαι που ηθοποιοί εξαναγκάζονται λόγω της φτώχειας να πηγαίνουν σε ριάλιτι. Δεν μπορεί ο Γιάννης να γυρίσει στην παράσταση από τη στιγμή που έχει αντικατασταθεί από κάποιον άλλον”, πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

enikos.gr