Σπύρος Μπιμπίλας για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – «Τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας»
2 years, 6 months ago
6

Ο σάλος που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η στάση της απέναντι στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, φαίνεται πως δεν επηρέασαν τη σχέση της με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Σπύρος Μπιμπίλας συναντήθηκε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, στο πλαίσιο των γυρισμάτων για τη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Ο ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, τονίζοντας πως «η φιλία και η αλληλοεκτίμησή τους δεν κλονίζεται».

Γράφει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«Γκεστ γύρισμα σήμερα στους ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ των αγαπημένων Ρέππα- Παπαθανασίου με υπέροχα πλάσματα της ζωής μου…

Με την αγαπημένη μου σπουδαία ηθοποιό Ελισάβετ Κωσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας τόσων χρόνων και τον Κώστα Καζάκα, μοναδικό ερμηνευτή και πρωταγωνιστή του ΘΟΚ κ φίλο από πολύ παλιά..

Κι οι 3 μας τελειώσαμε την ίδια σπουδαία Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου που μας δίδαξε ήθος κι αγάπη γι΄αυτό που με πάθος διαλέξαμε…

Υπέροχο να γυρνάς σκηνές μαζί τους όπως και με τον λατρευτό Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, έναν από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους του χώρου μας κ την αστείρευτη Νατάσα Κοτσοβού….»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

 

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τη συνέντευξη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην πρεμιέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και Πάλι» ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε τις δηλώσεις της ηθοποιού αφήνοντας αιχμές για την στάση της στο ζήτημα.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» τόνισε πως ήταν άστοχο το σχόλιο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Αναγκάστηκα να τη δω τη συνέντευξη γιατί με πήραν πολλοί άνθρωποι τηλέφωνο, δεν το ήξερα. Διαχειριζόμαστε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και πολλοί άνθρωποι μπορεί να κάνουν αστοχίες σ’ αυτά που λένε» είπε και συμπλήρωσε:

«Επειδή δεν θέλω μεταξύ μας οι ηθοποιοί να φαγωθούμε εξαιτίας αυτού του πράγματος, θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκέφτονται καλά πριν μιλήσουν, γιατί εκτίθενται ανεπανόρθωτα μερικές φορές.

«Μπορεί και εγώ να έχω εκτεθεί γι’ αυτά που έχω πει γιατί κάποιοι κατηγορούμενοι ήταν πολύ φίλοι μου, άρα βρίσκομαι σε δύσκολο και λεπτό σημείο και πρέπει να σκέφτομαι καλά τι λέω πριν το πω».

«Άστοχο το σχόλιο της»

«Επειδή μιλάτε για την Ελισάβετ, πιστεύω ήταν άστοχο το σχόλιό της. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και η ίδια στον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Έτσι νομίζω απ’ όσο ξέρω την Ελισάβετ από πολύ νέα. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».