Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντησή για τη συμμετοχή του στη σειρά του Μάρκου Σεφερλή
1 month, 13 days ago
6

Σάλος έχει προκληθεί μετά την πρεμιέρα της νέας σειράς του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy».

Στη σειρά υπήρξαν αναφορά που θεωρήθηκαν απαράδεκτες από μεγάλο μερίδιο του κοινού. Από τα σχόλια που γράφτηκαν στα social media δεν εξαιρέθηκε και η συμμετοχή του Σπύρου Μπιμπίλα στη σειρά.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας προανήγγειλε τη συμμετοχή του στη σειρά.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε προαναγγείλει τη συμμετοχή του στη σειρά με ανάρτηση στο Facebook, με αρκετούς διαδικτυακούς χρήστες να εξαπολύουν πυρά κατά του ηθοποιού.

«Αλήθεια τώρα κύριε Μπιμπίλα. Από τη μία υπερασπίζεστε το κίνημα metoo κι από την άλλη εμφανίζεστε σε αυτό το φρικτό σήριαλ που αναφέρει τη φράση «Είδα στο δρόμο έναν βιαστή… έτρεχα έτρεχα, αλλά δεν τον πρόλαβα»; Το ΕΣΡ έχει λάβει ήδη από τους τηλεθεατές τις καταγγελίες και ελπίζω συντόμως η σειρά να κοπεί όπως αρμόζει!» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Στο παραπάνω σχόλιο ο πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε πως «ο επαγγελματίας ηθοποιός συμμετέχει σε δουλειές και δεν ξέρει πάντα κάθε ατάκα της σειράς».

Η αντίδραση του Ηλία Γκιώνη

Σε ανήρτησή του ο γνωστός ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, σχολίασε την συμμετοχή του ηθοποιού στη σειρά λέγοντας: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας που για χρόνια ήταν η αδερφή που την είχαν του κλώτσου και του μπάτσου έγινε πρόεδρος στο ΣΕΗ και αν πιστέψαμε ότι στηρίζει τα θύματα βιασμού γιατί έχει υπάρξει και ο ίδιος θύμα κάναμε λάθος! Στον πάτο θα φτάσει μαζί με τον Σεφερλή, ήρθε ώρα αγαπητή».

Ο Ηλίας Γκιώνης δημοσίευσε και άλλη μία απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα στα social media, στην οποία ανέφερε: «Τι να παραδεχτώ; Ότι σαν ηθοποιός θέλω να έχω γεύσεις από κάθε είδους δουλειά; Ότι ζούμε πλέον σε καθεστώς τρόμου μήπως ξεσηκωθούν όλοι με το παραμικρό; Μήπως βρισκόμαστε όλοι μαζί σε παράκρουση; Μήπως να παραδεχθώ ότι πρέπει να είμαστε υπέρ της λογοκρισίας; Για αν αρχίσω να κάνω αυστηρή κριτική στον Σεφερλή, τι να πω μετά για τις δήθεν κουλτουροειδείς απόπειρες πολλών με τις κάθε είδους ασχήμιες επί σκηνής;».

Δείτε την ανάρτηση