Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάποιες δικαστικές αποφάσεις είναι επιλεκτικές» – «Καταπέλτης» για την αποφυλάκιση Λιγνάδη, Φιλιππίδη
28 days ago
6

Ο ηθοποιός μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις και απάντησε αν έχει κάνει ο ίδιος. «Κάποιοι ψάχνουν να βρουν αν έκανα κάτι στο πρόσωπό μου, αλλά εγώ έβαλα μαλλιά. Όλοι κάνουν μπότοξ, εγώ όμως δεν έχω κάνει».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Η επιστολή του ΣΕΗ για την αποφυλάκιση Λιγνάδη ήταν μια διαμαρτυρία για όσα μας πληγώνουν. Οι νόμοι στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο καλά φτιαγμένοι. Από την στιγμή που ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον Λιγνάδη να είναι έξω, δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Αυτούς τους νόμους εκμεταλλεύεται η δικαιοσύνη και αφήνει κάποιους ελεύθερους μέχρι την έφεση».

Και συμπλήρωσε:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει καταδικαστεί, βάσει νόμου είναι ελεύθερος. Κάποιες δικαστικές αποφάσεις είναι επιλεκτικές. Σε άλλη δίκη ηθοποιού που ζητούσε να αποφυλακιστεί γιατί απεδείχθη η αθωότητα, δεν τον βγάλανε. Η επιλεκτικότητα στις αποφάσεις των δικαστηρίων, μας κάνει να σκεφτόμαστε περίεργα».

  • Διαβάστε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας: Εστειλε εξώδικο στον Αλέξη Κούγια

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον υποτιθέμενο θάνατο του τραγουδιστή Γιώργου Μάγκα.

«Μετά τη «στραβή» με τη λάθος είδηση από δημοσιογράφο για τον «θάνατο» του Γιώργου Μάγκα, αναθεωρώ πολλά. Δέχτηκα υβριστικά μηνύματα για την «άτυχη» ανάρτησή μου που αφορούσε στον «θάνατό» του. Ήταν ανεπίτρεπτο να λένε δημοσιογράφοι «ο Μπιμπίλας φταίει»».

in.gr