Σπύρος Πώρρος: Αποκάλυψε πόσα έχει πάρει για μια πασαρέλα και μια φωτογράφηση και μείναμε άφωνοι
2 months, 15 days ago
6

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τον Σπύρο Πώρο, ο οποίος μίλησε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες αυτή την περίοδο, την απόφασή του να φύγει στα 19 του για το εξωτερικό και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση του γιου του με την κόρη της Χάιντι Κλουμ.

«Κυκλοφόρησα μια μικρή συλλογή αρωμάτων, είναι φυσικά αρώματα σε περιορισμένα κομμάτια και βιολογικά κρασιά. Η παγκόσμια τάση είναι του βιολογικού, του πιο κοντά στη φύση», ανέφερε ο γνωστός φωτογράφος και πρώην μοντέλο για τους νέους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται επαγγελματικά τελευταία.

«Έφυγα στα 19 μου από την Ελλάδα γιατί στην Αμερική τους βοηθάνε, εδώ υπάρχει κλίκα. Προτίμησα να φύγω έξω χωρίς τίποτα. Έμενα 1,5 χρόνο στο δρόμο στο Λονδίνο, μετά άρχισα να δουλεύω σε μια αλυσίδα καφέ. Φοβόμουν, ήμουν μικρός, 19 χρονών, δεν υπήρχαν κινητά. Οι γονείς μου δεν ήθελα να με βοηθήσουν. Με βρήκε στο Λονδίνο το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων και σε ένα βράδυ έγινε το θαύμα που με έστειλαν σε ένα casting», είπε ο ίδιος για την απόφασή του να φύγει στο εξωτερικό και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Έχω πάρει 70.000 δολάρια για μια πασαρέλα και μια φωτογράφηση», αποκάλυψε.

Αναφορικά με την απόφασή του να γίνει φωτογράφος σημείωσε: «Δεν ενέδωσα στον πειρασμό να βγάλω κι αλλά χρήματα από το modelling και έγινα φωτογράφος».

«Ο γιος μου είναι ζευγάρι με την κόρη της Χάιντι Κλουμ. Είναι 18 χρονών. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι υπέρ του ότι έγινε γνωστός με αυτή τη σχέση. Έχω μιλήσει με βιντεοκλήση πολλές φορές με την κόρη της Χάιντι Κλουμ, είναι μια χαρά κορίτσι. Με παίρνουν συνέχεια για αυτό το θέμα και από ξένα μέσα», σημείωσε ο ίδιος για τη σχέση του γιου του με την κόρη του διάσημου μοντέλου.

«Το GNTM παίρνει μόνο επιτυχημένους και παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες;», διερωτήθηκε ο ίδιος απαντώντας στο γιατί δεν τον έχουν καλέσει μέχρι τώρα στο GNTM, ενώ αποκάλυψε ότι «Τον Γιώργο Καράβα τον είχα φωτογραφήσει όταν ξεκινούσε, είναι πολύ καλό παιδί, πιστεύω στην προσπάθειά του, αλλά δεν πρέπει να μεγαλοποιούμε τα πράγματα και να λέμε πράγματα που δεν αντιστοιχούν».

Τέλος, για τα επαγγελματικά του πλάνα ως φωτογράφος ανέφερε: «Έχω ολοκληρώσει το φωτογραφικό μου λεύκωμα στα ελληνικά, το μεταφράζουμε στα αγγλικά για να ταξιδέψει στον κόσμο και ετοιμάζω μια έκθεση στην Αγγλία».

in.gr