«Στα 12 αποκάλυψα στη μητέρα μου ότι είμαι οφοφυλόφιλη. Ο μπαμπάς μου δεν το έχει αποδεχτεί»
4 months, 6 days ago
6

Η Νικολέτα Ταβουλάρη, πρώην παίκτρια του Master Chef και αδελφή της ηθοποιού Αλεξάνδρας Ταβουλάρη η οποία πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1, «Η Επιστροφή», ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελοενώρας Μελέτη, το βράδυ της Τετάρτης.

Η Νικολέτα μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή επιβεβαιώνοντας τη δήλωση της αδελφής της σε συνέντευξή της στο περιοδικό You. «Είμαι περήφανη για την αδελφή μου που δεν ντρέπεται να πει ότι είναι ομοφυλόφιλη», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα.

Η πρώην παίκτρια του Master Chef εξήγησε πώς όχι μόνο δεν την πείραξε η κίνηση της αδελφής της αλλά ένιωσε και μια τεράστια ανακούφιση. «Ήμουν ανοιχτή πάντα με την αδερφή μου, ξέρει ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα στο να μιλήσει. Την άφησα να πει ότι θέλει. Όταν διάβασα όσα είπε, σκέφτηκα «επιτέλους κάποιος το είπε μπας και το πάρει και ο μπαμπάς χαμπάρι», ένιωσα απόλυτη στήριξη. Ο μπαμπάς μου είναι ο μοναδικός, που ναι μεν το ξέρει αλλά δεν το έχει αποδεχτεί» είπε χαρακτηριστικά η Νικόλεττα και συνέχισε εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα στους γονείς της «Στα 12 είναι λίγο δύσκολο να ξέρεις τι είσαι πραγματικά και τι όχι. Κατάλαβα όμως ότι αυτό είμαι. Ήμουν ψιλοάρρωστη και η μητέρα μου με ρώτησε αν είμαι έγκυος. Τότε της είπα ότι μου αρέσουν οι γυναίκες, μου είπε «μη ντρέπεσαι, είμαι δίπλα σου και σε αγαπάω, δε πρόκειται να αλλάξει αυτό, είσαι το παιδί μου»…. Το είχε καταλάβει, το ήξερε, μου το είπε.. Με τα χρόνια άρχισα να σκέφτομαι αν πρέπει να το πω και σε άλλους ή όχι. Ο μπαμπάς δεν το έχει αποδεχτεί. Δεν τον έχω πιάσει να του πω ότι είμαι ομοφυλόφιλη. Δεν νομίζω πως χρειάζεται κιόλας. Είναι κάτι δεδομένο, φαίνεται. Προσπαθώ να μην προκαλώ», δήλωσε η Νικολέτα Ταβουλάρη.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε για την παιδική της ηλικία αλλά και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού

Δείτε επίσης όλα όσα είπε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της αδελφής της