“Σταματάμε και βγαίνει ουρλιάζοντας” Το άγvωστο περιστατικό Ρώμα-Μουτίδου σε βενζινάδικο που σόκαpε τον ηθοποιό
1 year, 7 months ago
6

Το ευτράπελο σε βενζινάδικο με τη Σοφία Μουτίδου που του άλλαξε την κοσμοθεωρία αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Πρωινό μας».

 

«Από τη στιγμή που έζησα αυτό το περιστατικό… Είμαι σε ένα βενζινάδικο, σταματάω για να βάλω βενζίνη, γυρίζοντας από περιοδεία και είναι μαζί μου στο τζιπ η Σοφία Μουτίδου και η κορούλα της, πριν από 4 χρόνια. Σταματάμε και βγαίνει μια κυρία από το βενζινάδικο ουρλιάζοντας “Ο Χάρης Ρώμας!”. Της λέει η Σοφία Μουτίδου “Ηρεμήστε μαντάμ, θα μας φάτε”. Η κυρία ήταν στην ηλικία μου και λέει: “Σας λατρεύω! Μαμά έλα να δεις, είναι αυτός που λατρεύεις!”.

Βγαίνει μέσα από το βενζινάδικο μια μαμά, η οποία είναι πολύ μεγάλη, με τέσσερις τρίχες στο κεφάλι, σαν κοτόπουλο που έχει σκάσει από το αβγό. Είχε μαδήσει η γυναίκα, ήταν 90 χρονών. Τέσσερα δόντια, όλα ήταν τέσσερα και Πάρκινσον, έτρεμε κιόλας. Πλησιάζει, λοιπόν, αυτή η γριά και με κοιτάει…

 

Της λέει η κόρη: “Μαμά ο Χάρης Ρώμας που τον λατρεύεις, τον αγαπάς!”. Με κοιτάει η γριά και λέει: “Ο Χάρης Ρώμας; Πω πω πως γίνεται ο άνθρωπος!” Είναι συγκλονιστικό, αλλά είναι αλήθεια. Μέχρι και η Σοφία Μουτίδου που μιλάει πάντα, έμεινε άλαλη. Σοκαριστικό», είπε ο ηθοποιός για το σκηνικό στο βενζινάδικο.

Δείτε το βίντεο

 

enimerotiko.gr