Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η δημόσια συγνώμη στη Σίσσυ Χρηστίδου και η… επίπληξη στο Πρω1νό
1 year, 4 months ago
6

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί ζήτησε το λόγο για να απολογηθεί αλλά και να τοποθετηθεί σχετικά με τα όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα για τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή Happy Day για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τα κιλά της.

Η παρουσιάστρια ζήτησε το λόγο και ανέφερε: «Αφετηρία του σχολίου μας πάντα είναι η καλή διάθεση και το χιούμορ, όμως μπορεί κάποιες φορές να μην πετυχαίνει και να γίνονται και ατυχή σχόλια και αν χρειαστεί να βγούμε και να ζητήσουμε και συγγνώμη».

Happy Day: Δε φαντάζεστε με ποια παρομοίασαν τη Σίσσυ Χρηστίδου λόγω… εμφάνισης

Η Σταματίνα ανέφερε επίσης πως μίλησε στο τηλέφωνο με τη Σίσσυ Χρηστίδου γιατί ήθελε να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους και να εξηγήσει στην παρουσιάστρια πως δεν υπήρχε πρόθεση να γίνει κάποιο κακόβουλο σχόλιο. «Χθες το βράδυ μιλούσα με τη Σίσσυ για ώρα και τα βρήκαμε. Της εξήγησα και το κατάλαβε… Οφείλω, ωστόσο να ζητήσω μια συγγνώμη και στη Σίσσυ και στα κορίτσια που μας βλέπουν φανατικά και μας αγαπάνε, σε περίπτωση που παρεξηγήθηκαν. Αυτή η εκπομπή ποτέ δεν έχει δείξει τάσεις bullying για κορίτσια που έχουν περισσότερα κιλά… Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή και ξέρω ότι και οι συνεργάτες μου που μίλησαν, αν είπαν και κάτι που μεταφράστηκε ή κατανοήθηκε ατυχώς, δεν είχαν κακή πρόθεση…», είπε χαρακτηριστικά.

Υπερασπίζεται τη Χρηστίδου ο Σταματόπουλος: Η αιχμηρή απάντηση στον Παπανώτα για τα σχόλια για τα περιττά κιλά της Σίσσυς

Σε ό,τι αφορά άλλες εκπομπές, απέναντι κιόλας, που υπερθεμάτισαν με περισπούδαστο και δασκαλίστικο ύφος, θα τους πρότεινα με πολλή αγάπη και επαγγελματικό σεβασμό, να ανατρέξουν στο αρχείο τους να δουν οι ίδιοι πώς έχουν σχολιάσει -συγκεκριμένα και το ίδιο άτομο- και να αφήσουν την ανθρωποφαγία. Από εκεί και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του», δήλωσε.

Το λόγο στη συνέχεια πήραν οι συνεργάτες της και… πέτρες του σκανδάλου, Δημήτρης Παπανώτας και Χρήστος Βαρθαλίτης που θέλησαν να τοποθετηθούν, επίσης.

Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στα σχόλια του Happy Day για τα περιττά κιλά-Πώς εμπλέκεται ο Ουγγαρέζος;

«Επαγγελματίες του ύψους Σταματόπουλου με χρόνια αρχισυνταξίας στην πλάτη του να μην έχει δει και να σχολιάζει κάτι που δεν έχει δει, λέγοντας είδα το απόσπασμα; Γιατί αν το είχε δει θα είχε δει ότι δεν το είπα εγώ», είπε ο Δημήτρης.

«Πρώτων είναι καλό όταν σχολιάζουμε και έχουμε το δημόσιο λόγο να προσέχουμε το απόσπασμα και μετά να παίρνουμε θέση. Δεύτερον γέλασα πάρα πολύ με τη Φαίη Σκορδά που είπε “τα αγόρια της εκπομπής δεν είναι και top model”», είπε ο νεαρός δημοσιογράφος με τον Δημήτρη Παπανώτα να εκρήγνυται και να απαντά: «Εντάξει, αφού το είπε και η σύζυγος Λιάγκα».

Θοδωρής Μαραντίνης: Η δημόσια απάντησή του στα σχόλια για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια στο τέλος έκανε λόγο και για το Πρω1νό και τον τρόπο που αντιμετώπισαν το θέμα. «Εγώ θυμώνω που μια εκπομπή πριν ένα μήνα σχολίασε με άκομψο τρόπο κάνοντας ακόμα και ρετούς στο μοντάζ το χέρι, και αυτή η εκπομπή τώρα και ο συνεργάτης της βγήκε να μας κουνήσει το χέρι και να μας πει αν είναι ντροπή. Για μένα το σημαντικό είναι η Σίσσυ όλοι οι άλλοι έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Κι επειδή τη Σίσσυ τη στεναχωρήσαμε χωρίς λόγο και ενώ δεν υπήρχε πρόθεση ας μείνουμε στη συγνώμη στη Σίσσυ. Καλή επιτυχία, καλή αρχή!»

Κόλαφος η Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει κόσμος»

Δείτε το απόσπασμα