Σταμάτης Φασουλής: «Το σκέφτομαι και ταράζομαι, ξυπνάω τις νύχτες με αυτή την εικόνα»
1 month, 16 days ago
6

Προτιμώ το ζωτικό ψεύδος και όχι τις αλήθειες που πληγώνουν έναν άνθρωπο!

Ο Σταμάτης Φασουλής πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί την παράσταση «Ο κήπος με τις αλήθειες». Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την ιδέα για να ανεβάσει τη συγκεκριμένη παράσταση την πήρε από την Ελένη Ράντου.

«Ο Κήπος με τις αλήθειες είναι ένα σύγχρονο έργο και το χρωστάω στη φίλη μου, Ελένη Ράντου, που μου το έδωσε να το διαβάσω. Η Ελένη ήθελε να ανεβάσει το έργο, αλλά ήταν μικρή για να παίξει τη μαμά και μεγάλη για να κάνει την κόρη. Τα παιδιά του έργου αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικά, συναισθηματικά, σεξουαλικά», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

«Μου απαγόρευσα να εκφράσω όλες τις αλήθειες μου γιατί δεν ήθελα να πληγώσω κόσμο.Προτιμώ το ζωτικό ψεύδος και όχι τις αλήθειες που πληγώνουν έναν άνθρωπο. Γνώρισα όλα τα συναισθήματα, αλλά όχι το μίσος. Υπήρξα σκληρός γιατί είχα το άλλοθι ότι επειδή είμαι σκληρός με εμένα, μπορώ να είμαι και με τους άλλους», είπε για τις «αλήθειες» που δυσκολεύτηκε να δεχτεί και να αποδεχτεί.

Τέλος αποκάλυψε το περιστατικό που τον έχει πληγώσει λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Με πλήγωσε το ότι πήγα σε ένα θέατρο και υπήρχε μια φωτογραφία μου, στην οποία κάποιος μου είχε βγάλει τα μάτια με κατσαβίδι. Το σκέφτομαι και ταράζομαι, ξυπνάω τις νύχτες με αυτή την εικόνα»

newsbreak.gr