Σταμάτης Γονίδης : «Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξης»
4 months, 3 days ago
6

Tην δική του απάντηση για την δήλωση περί βιασμών που έχει προκαλέσει σάλο, έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης

Σάλος έχει προκληθεί με τη δήλωση του Σταμάτη Γονίδη σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες με τις καταγγελίες σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τους βιασμούς στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

O γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «ΣουΚου Family» είχε μεταξύ άλλων δηλώσει:

«Όταν δεν θέλεις κάποιος να σε βιάσει, δεν πας στον χώρο του και του λες θα πάω στην αστυνομία, θα το πω στον μπαμπά μου» προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Μετά το κύμα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε, ο Σταμάτης Γονίδης θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του ρίχνοντας τα «βέλη» του στην Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξής μου (δεν το κάνουν μόνο σε εμένα αυτό) για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον κάθε επώνυμο που παίρνουν συνέντευξη.

Ενώ υπήρχαν τόσο όμορφα και ωφέλιμα πράγματα σε αυτή την κουβέντα. Αυτό που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ κάποια άσχημα σχόλια. Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας.

Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δε σεβάστηκε τη φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της…

Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο Σταμάτης Γονίδης στο Facebook: